Fatih Altaylı'nın YouTube programına konuşan Timur'un öne çıkan demeçleri şöyle...

Adrien Rabiot'un Galatasaray'dan istekleri veto ettirdi Adrien Rabiot'un Galatasaray'dan istekleri veto ettirdi

"BAŞKA NEDEN OLABİLİR Kİ?"

Fatih Altaylı: "Dursun Özbek sana yöneticilik teklif etti. Sen reddettin. Daha önceden sen divan kurulu ihtiyarları tarafından; o seçilmiş değil atanmış sözlerine maruz kaldın. Bundan dolayı mı reddettin?"

Erden Timur: "Eee tabi ki. Başka neden dolayı olabilir ki?"

"SUSMAM EDEPTENDİ"

"Ben yönetime girmeyeceğime yaklaşık 7 ay önceden karar vermiştim. Susmam, konuları uzatmamam edeptendi. Florya'ya yansıtmamaktı tek amacım. Sustum bazı şeylere. Sonra seni akılsız, enayi sanıyorlar ama edepten aslında her şey. Sarıldım o insanlara hepsine, sevgi iklimi denilen şey bu aslında. Ama işte karşılık gelse; iftira atılıyor bana ama ben yine sarılıyorum, sarılsanız iş bitecek aslında o an."

"BEN GAYRIMENKULLE İLGİLENECEĞİMİ DÜŞÜNDÜM"

Fatih Altaylı: "Spor yöneticiliğini biliyor muydunuz?"

Erden Timur: "Hayır hiç bilmiyordum. Birinci senenin sonunda herkes beni överken ben 'Kısmet, neyi biliyorum ki neyi doğru yapmış olayım' diyordum. İnsanlar söyleyince tevazu falan zannediyor. Halbuki hakikat. Ben spor yöneticiliği bilmem. Öyle bir tecrübem yok. Dursun başkan ile seçimden sonra futbolla ilgileneceğimden haberim yoktu. Gayrimenkul, proje işleri ile ilgileneceğimi düşündüm. Projeler fikir olarak benim ürettiğim projelerdi. Bende onları takip edeceğim diye düşünüyordum. Seçim bittikten 7-8 gün sonra Dursun başkan ofisime gelerek 'Futbolla ilgilenir misin' dedi. İlk cevabım, 'Benim haddim değil' dedim. Avrupa futbolu çok izler, severim ama yapamazdım. Velhasıl 4-5 gün direndim ama neticede başkanın isteğiyle başladım. Bir şekilde yönetisel tecrübe ile bir şeyler yapmaya çalıştım. Ekip çok iyiydi. Ayhan hoca, Emre Utkucan gibi isimlerle doğru ekip vardı." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı