Engin Baytar, 2011-2012 sezonunda Kadıköy'de kazanılan lig şampiyonluğuyla ilgili de çarpıcı sözler kullandı.

"BUNLARI GÖMECEĞİZ DEDİ"

"Kadıköy'de kupa kaldırdığımız maç öncesi tüm stat Fatih Hocaya küfür etti. İçeri girdiğinde çok sinirlenmişti. Bayağı saydırdı, 'Buradan kupayı almadan gitmeyeceğiz, bunları buraya gömeceğiz.' dedi. Neticede onun dediği oldu."

"BİZİ HALKANIN İÇİNE ATTILAR"

"Biz Kadıköy'de şampiyon olduk, seviniyoruz, birden bizi halkanın içine aldılar, neden bilmiyorum, şiddet içeren hiçbir şey yoktu aslında. Ama şampiyonluğa gölge düşüremediler. Kararttılar kimse görmesin diye ama aydınlatmasını yine bildik biz orada."

Fırat Aydınus, Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin VAR hakemini açıkladı Fırat Aydınus, Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin VAR hakemini açıkladı

CÜNEYT ÇAKIR OLAYI

"Fenerbahçe maçında Cüneyt Çakır 5-6 kişi itiraz ederken bana kırmızı verdi. 'Neden bana kırmızı verdin' diye sordum. 'Çık dışarı' dedi. Ben de ilk defa kırmızı görmediğimi 'adam gibi söyle çıkayım' dedim. 'Çık lan dışarı' diyince bu sefer film koptu. Sonrasını ben de hatırlamıyorum."

"MANCİNİ İŞKENCE İDMANI YAPTIRDI"

"Roberto Mancini geldiğinde idman sonralarında bana işkence antrenmanı yaptırdı. Yapamayacağımı anladığımda ayrılma kararı verdim." dedi.

Editör: Berksan Sabancı