Emre Bol, Galatasaray'ın 4 transfere ihtiyacının olduğunu belirtti.

"2-3 FUTBOLCU BİRDEN GELEBİLİR"

"Anladığım kadarıyla Galatasaray transferde stratejik davranıyor. Bazen 'Bu oyuncudan vazgeçtik' anlamı bile bir pazarlık taktiği olabilir. Batshuayi'de bunu gördük. Yakın zamanda sağ bek transferinin açıklanacağını düşünüyorum. Pazarlık seviyeleri istenen seviyeye geldiği vakit bir anda 2-3 futbolcu birden gelebilir."

"4 TRANSFER GEREKİYOR"

"Galatasaray'ın kadrosuna 4 transfer gerekiyor. Sağ bek. Sol bekte Köhn olmaz yedeğe ihtiyacı var. Mertens geçen sezon çok iyiydi ama yaşını alıyor bu sene ne yapacağı belli değil 10 numara da şart. Bir de 8 numaraya takviye lazım."

"BARIŞ ALPER SATILACAK"

Ertem Şener: "Okan Buruk'a ayıp ettiler" Ertem Şener: "Okan Buruk'a ayıp ettiler"

"Bazı aldığımız duyumlar var mesela Barış Alper kesin olarak satılacak diyorlar. Yönetim ilk başta taraftar tepkilerini dindirip daha sonra satışını düşünüyormuş. Bir de takım içerisinde ödeme problemleri de var. Bunu da duyuyoruz. Icardi, Mertens, Zaha, Ziyech gibi oyuncuların yüksek kazançları ve kontratları var. Ama ne olursa olsun Boey'i 30'a satan, 2 sene şampiyon olan ve Şampiyonlar Ligi'ne giden kulübün böyle sıkıntılar yaşamaması gerekiyor." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı