FUTBOL

Emre Bol, Okan Buruk'u savundu: "Sizde vicdan var mı?"

Spor yorumcusu Emre Bol, son günlerde Galatasaray Futbol Takımı'yla ilgili çıkan iddialar hakkında konuştu.

Abone Ol

Emre Bol, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk ve Kerem Aktürkoğlu'na övgüler yağdırdı.

"AKLINDAN ŞÜPHE EDERİM"

"Eğer takımlar çabuk forma girerse sonradan ligde hızlı düşüşler yaşayabiliyorsun. Bazı takımlar da 5 veya 6.haftadan sonra vitesi arttırmaya başlıyorlar ve ligi o şekilde tamamlıyorlar. Birinci şekli orta sıra takımları yapıyorlar diğer rakipleri tam oturmadan hızlı şekilde puanları topluyorlar ve öne geçiyorlar. Okan Hoca ise vitesi sonradan arttırıyor. Şimdi bakıyorum hocayı eleştiriyorlar. Biraz akıl, mantık vicdan var mı sizde? Bu adam 2 sene transfer sıkıntısı yaşamasına rağmen şampiyon olmuş. Galatasaray'ın sol beki yok, Boey gitti yerini dolduramadın. Onun için Okan Buruk'u eleştirenlerin aklından şüphe ederim."

"BARIŞ VE KEREM'İ ALIRIM"

"Kerem Aktürkoğlu'nu eleştiriyorlar. Bana Galatasaray'dan 2 oyuncu al desinler. Barış Alper ve Kerem'i alırım tartışmasız. Zaha'yı Kerem'in önüne koyabilir misin? İnşallah Rusya'ya gitmez. Sadece parayı düşünmesin. UEFA'ya gidemiyorlar. Kendini gösterme ihtimalin sıfır. Galatasaray zorluyor satmak için. Kariyer hesabı yapmazsan, para hesabı yaparsan git Moskova'ya. İspanya, Fransa ve Almanya'da iş yapabilir. İngiltere'de biraz sıkıntı yaşayabilir."

"ZAHA DIŞLANDI"

"Zaha mevzusu yılan hikayesine döndü. Takımla bir türlü uyum sağlayamadı. Arkadaşı yok kadroda. Hiçbir zaman takım arkadaşlarıyla bir aktivitesi yok. Dışlanmış sanki. Okan Hoca demek halledemedi artık. Eğer İngiltere'ye gittiğin sene geri dönersen ciddi bir vergiyle karşılaşıyorsun. Bu yüzden karışık durum söz konusu. İyi oyuncu ama uyum sağlayamadı. Kendini sevdiremedi. Premier Lig'den geldiği için diğerlerine tepeden baktı. Böyle oyuncuları görünce içim gidiyor, harcanan paralar çok yüksek."

ELİAS JELERT'E ELEŞTİRİLER

"Yeni sağ bek Jelert iyi olacak gibi. Galatasaray takımına oturdu. Ama hemen kendini yere bırakmasını doğru bulmadım. İlk maçtan penaltı almaya çalıştı. Ben yakıştıramadım." dedi.