FUTBOL

Emre Bol: "İkisi de Galatasaray'ın oyuncusu değil"

TRT Spor yorumcusu Emre Bol, Galatasaray'ın kadro planlaması ve transfer stratejisi hakkında konuştu.

Abone Ol

Emre Bol, Galatasaray yönetiminin transferde geciktiğini ifade etti.

"AVRUPA'DA DÖKÜLÜRLER"

"Dubois nasıl Fransa Milli Takımı'nda oynamış hayret ediyorum ne hız var ne pas atabilme özelliği var ne orta açabiliyor. Diğer taraftan Köhn'e bakıyorsun. Bunların ikisi de Galatasaray'ın oyuncusu olamaz. Hele Avrupa'da dökülürler. Ama koy Anadolu takımlarında hiç sırıtmazlar, 10 yıl forma terletirler."

"MERTENS'İN YERİNE İKİNCİ ADAM YOK"

"Takımdaki her yere ikinci adam var ama Mertens'in yerine ikinci adam yok. Zaha'yı aldınız Kerem Aktürkoğlu'nun 10 numaraya çektiniz adamcağızın performansı düşüşe geçti. Olmaz kardeşim Kerem'den 10 numara felan. Ama bu sene Zaha ve Ziyech'den farklı şeyler göreceğiz. Kamp gördüler, çok güzel çalışmışlar. Paralarını da zamanında öde o zaman gör performanslarını. Herkes 8 numara diyor ama Mertens'e bir şey olursa sıkıntı büyük olur."

"HOMURDANMALARIN ÇIKMASI NORMAL"

"Galatasaray taraftarı isyan etmeye başladı. Trabzonspor 6 tane eksiğini 1 ayda giderdi. Beşiktaş transferin hızlı takımlardan. Fenerbahçe 1 günde 3-4 transfer açıkladı. Homurdanmaların çıkması normal artık."

BARIŞ ALPER YORUMU

"Eğer Galatasaray, Barış Alper Yılmaz'ı satarsa yerine 3 tane oyuncu alsın. Bu adam her yerde oynuyor. 30 milyon Euro'ya satarsan yerini doldurabilir misin? Taraftar Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bekliyor senden." dedi.