TRT Spor'a transferi yorumlayan Bol, Danimarkalı futbolcunun Galatasaray'da başarılı olacağını iddia etti.

"KİMSE GALATASARAY'IN PARASINI HARCAMASIN"

"Türkiye'de hangi kulüp olursa olsun. Transferde ince eleyip sık dokumak lazım. Kimse Galatasaray'ın parasını harcamasın. Bu transferden vazgeçti dediler sonra bir baktım aldılar. Demek ki sıkı pazarlıklar yapıldı. 9+2 milyon Euro fazla gözükebilir ama ileride oyuncuyu parlatırsan bu paranın mislisini çıkartırsın. Maaşına gelirsek de öyle 600 bin Euro olduğunu düşünmüyorum. En az 900 bin Euro alacaktır. 11 milyon Euro verdiğin adam 600 bin Euro maaş almaz."

"OSAYİ ETKİSİ YARATIR"

"Jelert Galatasaray için Noname bir transfer oldu. Kimse bu çocuğu daha önce izlemedi. Ama ben Galatasaray'daki scout ekibinin gözüne inanırım. Jelert'i ben de takip ettim. Bence Galatasaray'da Osayi Samuel etkisi yaratır. O izlenimi aldım."

"KÖHN GALATASARAY'I TAŞIYAMAZ"

Ertem Şener: "Galatasaray o kadroyla çıksın 5 tane yer" Ertem Şener: "Galatasaray o kadroyla çıksın 5 tane yer"

"Galatasaray'ın bir sezonunu Derrick Köhn taşıyamaz. Eğer Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak istiyorlarsa oraya da takviye gerekiyor. Beşiktaş gitti Masuaku'yu aldı sen de bulabilirsin. 2 senedir Okan Hoca resmen sol beksiz şampiyon yaptı takımını."

"HER OYUNCUYU SATABİLİRSİN"

"Bir kulüpte değerini bulan herkes gidebilir. Her oyuncuyu satabilirsin. Burada yönetim ve teknip ekip de B planı ve C planını her zaman hazır tutacak. Plansızlık olmamalı." dedi.

Editör: Berksan Sabancı