FUTBOL

Emre Bol: "5 haftadır gevezelik yaptı, Galatasaray'a çalışmadı"

TRT Spor yorumcusu Emre Bol, Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 3-1 yendiği derbi galibiyetinden sonra sert konuştu.

Abone Ol

Emre Bol, Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho hakkında sert açıklamalarda bulundu.

"YAPTIĞI TEK ŞEY GEVEZELİK"

"Jose Mourinho, Türkiye'ye geldiğinden beri Galatasaray'ı ağzından düşürmedi. 5 haftadır yaptığı tek şey gevezelik. Algıları, Okan Buruk'u hedef almaları vs hepsi boşa çıktı. Kağıt üzerinden iyi bir hoca olabilir ama hem başarıya hem de paraya doymuş bir isimden bahsediyoruz."

"SEN HANGİ MAÇI SEYRETTİN?"

"Acun abinin maçtan sonra açıklamalarına hayret ettim. Sen hangi maçı seyrettin? Galatasaray biraz daha iyi olsaydı 5 veya 6-0 yenebilirdi seni. Osimhen'e golcü diyorsun 2 tane atak kesti ya. Göğüs pasıyla asist yaptı. Gol atamadı ama gününde değildi. Dzeko ve El Nesyri hiçbir şey yapamadı. Aldırdığın Maximin serseri futbolcu. Ne yaptığı belli değil. 4 kişiyi çalımlamaya çalışıyor, halı saha topçusu gibi."

"OKAN BURUK HEMEN MONTE ETTİ"

"Fenerbahçe'nin yeni transferleri El Nesyri, Kostic ve Amrabat yedek. Galatasaray'ın yeni transferleri Osimhen, Sara ve Jakobs ilk 11'de. Ne oluyor kardeşim? Senin rakibin senden daha geç transferleri yaptı hemen ilk 11'e monte etti. Fenerbahçe erken getirdiği adamları takıma hazırlayamadı."

"GALATASARAY DAHA İYİ"

"Kadro kalitesine tepeden tırnağa bakalım. Galatasaray daha iyi. Kalecisinden, orta sahasına, forvet hattının yedekleri bile Fenerbahçe'nin futbolcularına üstünlük kurar. Saymaya gerek yok." dedi.