Emek Ege, Galatasaray yönetiminin başarıyı yönetemediğini ifade etti.

"EN SERT TEPKİYİ ALAN CENK ERGÜN"

"Erzurum'da veya Anadolu'nun başka yerinde sosyal medyayı çok kullanmayan taraftarlar Galatasaray'da neler olup bittiğini bilmiyor. Camaiyı sorguluyor. Neden bu takım 2 sene üst üste şampiyon olmasına rağmen kaos içerisinde veya neden Kerem gitti oradan gelen parayla Osimhen geldi diye kuşkulular. Özellikle Cenk Ergün en sert tepkiyi alan kişilerin başında geliyor. Karaborsa iddiaları da gündemden düşmedi."

"YAMAYLA KADRO YAPARSAN..."

"Şimdi Galatasaray, Osimhen'le birlikte sistem değiştirmek zorunda iyi güzel ama sen ona göre eksiklerini kapattın mı? Kapatmadın. Barışı sağa kaydırayım, Berkan bazen sol bek oynar dersen olmaz. Yamayla kadro yaparsan Young Boys'a elenirsin, yine Avrupa'da başarısız olursun."

OKAN BURUK'A ÇAĞRI

Bülent Timurlenk: "Dursun Özbek %70'le çıkacaktır" Bülent Timurlenk: "Dursun Özbek %70'le çıkacaktır"

"Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk ilk 2 senede bu sorunları aşa aşa başarılı oldu. Zaha ve Tete çok eleştirildi, verim almaya çalıştı. Vinicius kötüydü, kritik gol attı. Aurier ve Ndombele tutmadı hiç sorun etmedi. Artık daha fazla omzunda yük hissedecek."

"ELEŞTİRİ ALACAKLAR"

"Galatasaray bu sezon şampiyon olsa bile bu transfer süreci yüzünden eleştiri alacaklar. Geçen sene de çok başarılı hamleler yapamadılar. Geçen sene Erden Timur konuşmalarıyla ortamı yumuşatıyordu şimdi ön plana çıkacak yönetici de pek gözükmüyor." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı