FUTBOL

Dursun Özbek'ten Beşiktaş'a: "Eski Başkanınız öyle demedi"

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ve Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş'ın karşılaşacağı Süper Kupa Finali'nin Ağustos başında oynatılması planlanıyor.

Abone Ol

Federasyonun bu planına Beşiktaş'tan sürpriz bir talep geldi. Siyah-beyazlı yetkililer, "Geçen sezonlarda olduğu gibi devre arası oynatalım" önerisinde bulundular.

DURSUN ÖZBEK KABUL ETMEDİ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş'ın bu talebine sıcak bakmadı. Özbek'in Beşiktaş cephesine: "Biz zamanında Barcelona karşısında tüm Türkiye'yi ilgilendiren Ülke puanı için mücadele ederken Eski Başkanınız (Ahmet Nur Çebi) öyle demiyordu." dedi.

İKİ KULÜBÜN ARASI SICAK DEĞİL

Tüpraş Stadı'nda oynanan Galatasaray'ın 1-0 kazandığı son derbide locada Galatasaraylı ve Beşiktaşlı yöneticiler, sosyal medya paylaşımları yüzünden birbirlerine atıflarda bulunmuştu. O günden sonra iki kulübün yetkililerin arası çok sıcak değil.

ERDEN TİMUR'UN ELİNİ SIKMADILAR

Bir başka iddia da o maçı izlemeye gelen Galatasaray'ın eski Başkanvekili Erden Timur'a Siyah-beyazlı yöneticiler soğuk davrandı. Galatasaray Başkan Yardımcısı Metin Öztürk'ü locada ağırladılar. Erden Timur'u ise görmezden gelip selam vermediler ve elini sıkmadılar.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }