FUTBOL

Dursun Özbek, Young Boys maçına prim verecek! İşte rakamlar

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için play-off turunda Youg Boys'la karşılaşacak olan Galatasaray camiası bu maçlara büyük önem veriyor.

Abone Ol

Galatasaray yönetimi, gerek mali gerek sportif açıdan gruplara kalmak adına her türlü fedakarlığı yapacak.

ÖZBEK'TEN PRİM KARARI

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yeni sezondaki ilk prim uygulamasını hayata geçirecek. Özbek, Devler Ligi'nde gruplara kalınması durumunda futbolculara 1.5 milyon Euro'luk prim dağıtacak.

Bu arada teknik direktör Okan Buruk'un da sözleşmesindeki madde gereği kulübünü Şampiyonlar Ligi'ne taşırsa özel bonus kazanacak.

LİMİTLER DE AÇILACAK

Sabah'tan Mehmet Özcan'ın haberine göre Galatasaray'ın UEFA'daki transfer limiti sadece 2 milyon Euro. Kerem Aktürkoğlu ve Derrick Köhn'ün Spartak Moskova'ya transferi şimdilik ertelendi. Zaha'nın da geleceği belirsiz. Hal böyle olunca limitler konusunda sıkıntı yaşandı. Eğer Sarı-kırmızılılar gruplara kalma başarısı gösterirse transfer konusunda limitler de açılacak ve Eylül ayına kadar daha rahat hamle yapma şansları olacak. Bu sebeple Özbek ve kurmayları Young Boys müsabakalarına büyük önem veriyor.

GURBETÇİLERDEN BÜYÜK DESTEK

Young Boys - Galatasaray eşleşmesinin ilk maçı, Stadion Wankdorf'da 21 Ağustos Cumartesi günü TSİ 21:00'de oynanacak. Gelen bilgilere göre İsviçre'de yaşayan gurbetçi taraftarlar bu karşılaşmaya büyük önem gösteriyor. Statta en az 7-8 bin gurbetçi taraftarın yer alması bekleniyor.

Avrupa kupalarının yeni yayıncı kuruluşu TRT 1, Young Boys - Galatasaray maçlarını şifresiz ve naklen yayınlayacağını açıkladı.