FUTBOL

Dursun Özbek istifa edebilir! Ünal Aysal'ın kaderi gibi...

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, 6 Temmuz'daki yetki Genel Kurulu öncesi bir anda kendini hedefte buldu.

Abone Ol

Önce Galatasaray eski Başkanvekili Erden Timur ardından Galatasaray eski yöneticisi Rezan Epözdemir, Özbek'i eleştiren demeçler kullandılar.

AYSAL'IN KADERİNİ YAŞIYOR

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 2014 yılında yetki almak için Genel Kurula giden eski Başkan Ünal Aysal'ın kaderini yaşıyor. Aysal da o dönem hedefe konulmuş ve kendisine yetki verilmemişti. Daha sonrasında istifa ederek görevini bırakma kararı almıştı. Bugün gelinen noktada Özbek de camia tarafından sert eleştiri almaya başladı.

BIRAKMAYI DÜŞÜNEBİLİR

Daha önce Riva projesinin yapımını üstlenen Özbek, güven tazelemek için gittiği seçimde sürpriz şekilde rahmetli Mustafa Cengiz'e koltuğunu kaybetmişti.

Çünkü o günkü projeler konusunda kendisine muhalif olanların sayısı az değildi. Mevcut Dursun Özbek ve yönetiminin gerek Erden Timur'la sorun yaşaması, gerek projelerde verilen sözlerin tutulmaması bir anda camiadaki itibarını düşürmeye başladı. Son Divan Kurulu toplantısındaki tartışmalar da Özbek'i terletti.

Kulüpteki yakın kaynaklardan gelen iddialara göre eğer 75 yaşındaki başkan, gereken onayları alamazsa en geç Ocak ayına doğru seçime gitmeyi düşünecek. Hatta olumsuz saha içi sonuçları da bu tarihi erkene alabilir. Çünkü Erden Timur kongre üyeleri tarafından büyük bir ilgi görmeye başladı. Özellikle iş adamları Başkan olması adına yoğun destek veriyor.

Abone Ol