Dursun Özbek kulübün mali yapısı ve devam eden projelerine ilişkin bilgiler paylaştı.

Erman Toroğlu: "Galatasaray yönetimi delik deşik" Erman Toroğlu: "Galatasaray yönetimi delik deşik"

5.5 MİLYARLIK KAR AÇIKLADI

"Bu dönemde yaklaşık 5.5 milyar liralık bir dönem sonu karına ulaşmış bulunuyoruz. Bu dönem sonu karı Galatasaray rekoru. 200 milyon TL olan Galatasaray spor gelirlerinin 2 milyar TL üzerine çıkması ve 17 milyon Euro olan sponsorluk gelirlerinin 60 milyon Euro üzerine çıkmasından kaynaklı."

SPONSORLUK İDDİALARI HAKKINDA

"Kulübümüz 40'tan fazla şirketle işbirliği yapmaktadır. Sponsorluk sözleşmesine aykırı herhangi bir tanıtım ve davranış, sözleşmenin tek taraflı fesh edilmesi anlamına gelir. Yeni bir sponsorumuzla olan anlaşmayı askıya aldık. Elimizde netleşen bir bilgi ve belge olmamasına rağmen bu kararı aldık. Süreci takip ediyoruz. Hassasiyetleri dinleyerek son kararımızı vereceğiz."

GALATASARAY ADASI

"Galatasaray Adası'nın havuzunun altını bir görmenizi isterim. Zamanında yapılmış ama bugüne kadar dokunulmamış. Burada ciddi bir yenilemeye ihtiyaç var. Önümüzdeki dönemde yapıp hizmete sunacağız."

MECİDİYEKÖY

"Mecidiyeköy'deki inşaatın uzama sebebi; çalıştığımız şirketin anlaşma koşullarına uymaması ve zorluk çıkarması. Hatta o kadar ki; geçenlerde silah çekilmesine kadar giden tatsız bir olayı da burada yaşadık."

KEMERBURGAZ

"Kemerburgaz'da gecikme yaşadık, bu durumdan üzgünüm. Planımız sezon başı orada başlamaktı. Oradaki firmadan kaynaklı işler durma noktasına gelmişti. Kulüp olarak çalışmalarımız bitmek üzere. Ekim ayı içinde inşallah Kemerbugaz'a geçeceğiz."

FORMA SATIŞLARI

"1 milyon forma hedefimiz var. 300 bin forma sattık. Günlük ortalama 2 bin forma satıyoruz. 3 aylık ciromuz: yaklaşık 800 milyon TL. Geçen seneki cironun iki misli."

"CEZASIZ KALMAYACAK"

"Son dönemde haksız yere itham edildik. Bu yargıya intikal etti. Eğer bir suçlu varsa babamın oğlu da olsa tanımam cezasız kalmayacak, söz veriyorum. Ama eğer bu suçlamalar boş çıkarsa, bu suçlamalarda bulunanların da bu camiaya hesap vermesi gerektiğine inanıyorum!"

Editör: Berksan Sabancı