La Gazzetta dello Sport Youtube kanalına konuşan Mertens'in öne çıkan demeçleri...

Oktay Derelioğlu: "Galatasaray çok geç kaldı" Oktay Derelioğlu: "Galatasaray çok geç kaldı"

"MAALESEF FENERBAHÇE DE..."

"Çok güçlü bir takımımız var, çok güçlü oyuncularımız var ve Galatasaray inanılmaz işler yapıyor. Maalesef Fenerbahçe de iyi bir iş çıkarıyor. Sonunda biz kazanıyoruz. Bu çok güzel bir rekabet çünkü insanlar Türkiye'nin kolay olduğunu ve bu seviyede olmadığını düşünüyor ama gerçekten çok güçlü bir takımdayım."

"EŞİM DEVAM ETMELİSİN DEDİ"

"Süper Kupayı kazandık, Ligi kazandık, Lig'de en çok asist yapan oyuncu oldum, hala önemliyim ve her günümden keyif alıyorum. Bu yüzden eşime baktım ve ne yapacağımızı sordum ve o da 'devam etmelisin' dedi."

IMMOBİLE'NİN BEŞİKTAŞ'A TRANSFERİ

"Onu aradım telefonla konuştuk. Buraya gelmesinden dolayı mutluyum. Ona 'Burada sadece bir tane Ciro olduğunu, sıraya girmesi gerektiğini' söyledim."

"NAPOLİ'DE YAŞAMAK İSTİYORUM"

"Oğlum Ciro'yu gerçek bir Napolili olarak yetiştirmeye çalışıyorum. Yavaş yavaş öğrenecektir. Emekli olduktan sonra Napoli'de yaşamak istiyorum. Evimi ve eski hayatımın birçok yönünü özlüyorum. Arabasız dışarı çıktım, merkezde yürüdüm ve insanların arasında akşam yemeği yedim. Kendimi Belçikalı mı yoksa Napolili mi hissediyorum? Eşim bana bunu sık sık soruyor. Belçika'ya ve İstanbul'a döndüğümde sokakta yürürken kendimi Napolili gibi hissediyorum." sözlerine yer verdi.

Editör: Berksan Sabancı