FUTBOL

Cem Dizdar'ın Okan Buruk yorumu: "Sergen Yalçın da yapmıştı"

Spor yorumcusu Cem Dizdar, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un hakem ve fikstür şikayetini eleştirdi.

Abone Ol

Cem Dizdar, Galatasaray'ın yetersiz antrenman yaptığını belirtti.

"BU KADAR BASİT İŞTE"

"Icardi ne demişti? Geçen sene antrenman yapmadan gol kralı, Mertens'in de antrenman yapmadan asist kralı olduğunu söylemişti. Aslında ülke futbolunun ne kadar yetersiz olduğundan bahsediyordu. Icardi vuruyor gol oluyor, Osimhen vuruyor gol oluyor. Bu kadar basit işte. Savunma nedir bunu bile bilmiyoruz."

"SERGEN YALÇIN YAPMIŞTI"

"Okan Buruk, Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yendikten sonra oyuncularını soyunma odasına almıştı. Bu doğru bir davranıştı. Kasımpaşa karşısında puan kaybetti hakeme 'Bu statta bir daha maç yönetemezsin' dedi. Demek ki kazandığında değil kaybettiğinde daha öğretici oluyor bazı şeyler. Geçmişte Sergen Yalçın bunu yapmıştı. O dönem MHK Başkanı Serdar Tatlı peşine aynı hakemi atamıştı. O oygulamayı doğru ve dönüştürücü bulmuştum."

"SAHADA KALSAYDIN YENİLMEYECEKTİN"

"Her şeyi hakeme havale etmeyin. Bu kolaycılığa kaçıyor. Sonra orta düzey bir Avrupa takımı gelip seni içerde-dışarda yeniyor ve başarısız oluyorsun. Osimhen gelir gelmez kas sakatlığı yaşadı. Bunun sebebi Icardi'nin 'Antrenman yapmadan gol kralı oldum' demesi olabilir mi? Ama sen bunlarla ilgileneceğine hakeme, TFF'ye yükleniyorsun. Eğer sahada kalsaydın belki de yenilmeyecektin tam tersi farka gidecektin. Belki de antrenmanların yetersiz olduğu için bu yüzden rotasyon yaptın. Okan Buruk oyunu okuyamadı değil mi? Maçtan sonra bunu kendisine sormak lazım." şeklinde konuştu.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }