FUTBOL

Cem Dizdar: "Galatasaray güçlü bir oyun oynadı"

Spor yorumcusu Cem Dizdar, Galatasaray'ın evinde Elfsborg'u 4-3 yendiği maçı ve Beşiktaş'la oynayacağı derbi maçına dair konuştu.

Abone Ol

Cem Dizdar, Galatasaraylı Abdülkerim Bardakçı'nın da formsuz olduğunu belirtti.

"PASLARI BİLE KARAVANA GİTTİ"

"Bu sezon genelinde konuşuyorum Abdülkerim Bardakçı defansta hep sıkıntı çıkarttı Galatasaray'a. Kafayla gol attı da savunmada adam kaçırmaları ve alan kapatmalarını hiç yapamadı. En iyi yaptığı top çıkışları ve pasları bile karavana gitmeye başladı."

"HER MAÇ AYNI TAKTİĞİ DENEMEZ"

"Okan Buruk'un maç sonu demeçlerini iyi dinleyin, Galatasaray ilk kez 3'lü savunma denedi. Orta sahadan forvete kadar güçlü bir oyun oynadı. Evet savunma zaafiyeti yaşadı, oyuncular yerleşmede zorlandı ama ilk kez denediler ve rakip de Elfsborg'du. Okan Buruk gibi bir teknik adam her maç aynı taktiği denemez. Rakibe göre sistem ve oyun geliştirecektir. Sen Antalyaspor karşısında 3'lü denesen ne olur, çift santrafor denesen ne olur? Hiçbir zaman antrenman maçı bile olamaz Avrupa karşılaşmaları için. O yüzden Elfsborg gibi takımlara köy takımı muamelesi çekiyoruz. Beşiktaş karşısında daha farklı bir Galatasaray göreceğiz. Hem ofansif hem de defansif anlamda. Okan Hoca kesinlikle Süper Kupa müsabakasından ders çıkarmıştır. En önemlisi o maçtan farklı bir kadro sahada olacak." ifadelerini kullandı.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }