FUTBOL

Bülent Tulun'dan Fatih Terim ve Muslera itirafı

Son olarak Galatasaray'da Ünal Aysal döneminde Sportif Direktörlük görevi yapan Bülent Tulun, açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

Gazeteci Nevzat Dindar'a konuşan Bülent Tulun'un verdiği demeçler şöyle...

ERDEN TİMUR YORUMU

"Erden Timur'un eksikliği bu sezon hissedilmiyor. İyi, saygılı bir çocuk ama bu işler tecrübe işi. Yeri doldurulmayacak bir isim değil. Kararına saygı duymak lazım."

"TERİM MUSLERA'YI İSTEMEDİ"

"2011-2012 sezonunda Muslera'nın transferini ben bitirdim. Fatih Terim, Muslera yerine Roma'nın kalecisini istemişti. Ünal Aysal'ın bize 'Bitirin' talimatı vardı. Biz de transferi hallettik. Kariyeri boyunca rekorlar kırdı."

"İBRASIZLIK SÖZ KONUSU OLAMAZ"

"Dursun Özbek ve ekibini %100 olmasa da başarılı buluyorum. Ekibi ve kendisi sürekli çalışıyor. Bence takdiri hak ediyor. Cumartesi günü Mali Genel Kurula katılacağım. Herhangi bir ibrasızlık söz konusu olamaz. Galatasaray'da her zaman eleştiriler vardır ama mali ibrasızlık çok ağır olur."

DORGBA'YA ÖVGÜLER

"Benim yaptığım transferler arasında en çok etkileyen isim Didier Drogba oldu. Hem kariyer hem de şahsiyet olarak müthiş bir insandı. Hiç alışma süreci geçirmedi. Gelir gelmez katkı vermeye başladı."

"BU KADAR PERFORMANS BEKLEMİYORDUM"

"Okan Buruk ve ekibinden memnunum. Kendisiyle ilgili kafamda soru işaretleri vardı ama geride kalan 2 yılda bunlar kapandı. Bu kadar yüksek performans beklemiyordum. Ekip arkadaşları çok başarılı. Galatasaray ara transfer döneminde geç kalmadan 1-2 takviye yaparsa lig ve Avrupa'da daha başarılı olur."

"ÖYLE BİR PARAYI GALATASARAY VEREMEZ"

"Osimhen geçici olarak geldi. Fırsat transferi oldu. Ocak ayında gideceğini düşünmüyorum. Galatasaray'ın bonservisini alacağını da zannetmiyorum. Öyle bir parayı veremez Galatasaray. Icardi'yi takım oyuncusu ve futbolcu olarak beğeniyorum ama kariyerinin sonu geldi bence. Dolu ve yoğun kariyer geçirdi. Bir takım şüphelerim var, sportif yaşamını devam ettirmesi adına. Icardi gittiği anda arkasına genç ve doğru bir isim gelmeli. Galatasaray'ın eksik tarafı bence orta saha. Sara ve Torreira'nın arkasından gençler de devam etmeli." şeklinde konuştu.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }