Bülent Timurlenk, Galatasaray'ın savunmadaki zafiyetlerinden bahsetti.

"10 TANE GOL YEDİ"

"Konyaspor'dan 17 tane şut yemiş bir takımın düzeltmesi gereken en önemli şeyi savunmasıydı. Galatasaray hazırlık maçlarında 5 hazırlık maçında kalesinde 12 gol gördü. Bu sezon resmi maçlarda ise 10 tane gol yedi. Hakem, suni çim üzerinden eleştirisi yapılamaz. Olimpiyat Stadı'na eleştiri yapıldı. Daha 2 sene öncesine kadar Şampiyonlar Ligi Finali oynandı."

"OKAN BURUK KENDİNDEN BAŞLAYACAK"

Fırat Aydınus, Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin VAR hakemini açıkladı Fırat Aydınus, Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin VAR hakemini açıkladı

"Eğer takımda doymuşluk hissi varsa önce Okan Buruk kendinden başlayacak. Transfer döneminde isteklerini dile getirmedi. Galatasaray takımının boy ortalaması, Young Boys'dan kat be kat düşük. 50-60 metreden uzun toplarla nasıl Young Boys'u çözeceksin? Demek ki hoca defansına güvenmiyor. Jelert ilk golü yedirdi, Abdülkerim facia. Genç defans oyuncusu Emin Bayram gitmek istedi ve gitti. Okan Hoca'nın genç oyuncu yetiştirmeme gibi tavrı var. Bu çocuk Serie A veya İngiltere'ye gitmedi. Belçika'da Westerlo'da top oynuyor. Gatasaray'ın altyapısından Derrick Köhn'e yedek çıkmıyor. Transferde ayrı bir plansızlık da devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı