Timurlenk, performansı tartışılan Batshuayi, Icardi ve Barış Alper'in son durumu hakkında konuştu.

"FENERBAHÇE DÖNEMİNDE DE YAŞAMIŞTI"

"Batshuayi eğer Fenerbahçe'de kalsaydı Dzeko ve El Nesyri'nin arkasında 3.alternatif olacaktı, Galatasaray'da Icardi'nin arkasında beklemeyi tercih etti ama 3.sıraya düştü. Sıkıntısı bu. Fakat hayatta da bazen tahmin edemeyeceğin şeyler vardır. Osimhen gelince böyle oldu. Fenerbahçe döneminde de ligin ilk yarısında sıkıntı yaşamıştı."

"ICARDİ ÖZGÜVENLİ"

"Icardi, Galatasaray'ın Avrupa kupası maçından önce uçakla tatile gitti. Inter forması giydiği dönemde Şampiyonlar Ligi Finali'nden 3 gün önce takım arkadaşlarını uçağa bindirip Copa Libertadores finalini izlemeye gitti. İspanya'daki polisler her zaman futbolcuları uyarır evinizden başka yere gittiğiniz zaman evinize dikkat edin diye. Çünkü hırsızlık olayları yaşanıyor. Kısacası Icardi özgüvenli bir futbolcu, saha içi hayatını saha dışı hayatından ayırabiliyor."

"NİYE HAKSIZLIK YAPIYORSUNUZ?"

"Barış Alper geçen sene 70 tane maça çıktı. Keşke Galatasaray'ın iletişimcileri veya Okan Buruk oyuncusunun düşen performansını güzel bir şekilde açıklayabilseydi. Robot değil. Geçen sezon Avrupa'nın en çok maça çıkan futbolcusuydu. Barcelona'da Pedri'nin vücudunun iflas ettiğini gördük. Futbol yorumcuları alkol ve sigarasının olduğundan bahsediyor. O zaman magazin muhabirleri görevini bıraksın. Öyle bir hayatı yok. Niye haksızlık yapıyorsunuz? Öğrenmem gereken insanlara sordum, özel hayatında sıkıntısı yok."

"OKAN BURUK'UN KOLTUĞU SALLANIRDI"

Uğur Karakullukçu'dan Icardi eleştirisi: "Kafası rahat..." Uğur Karakullukçu'dan Icardi eleştirisi: "Kafası rahat..."

"Kasımpaşa ve RFS maçında alınan sonuçlarla beraber teknik kadronun hatalı tercihler yapması taraftarın sinirini bozdu. Fenerbahçe ve PAOK galibiyetlerinden sonraki bu maçlardan alınan sonuçlar, okyanusu geçip derede boğulmaya benzedi. Sezon başında Galatasaray ezeli rakibine 5-0 yenilip kupayı kaybetti, üstüne kendinden düşük bir takım olan Young Boys'a yenilip Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Eğer Okan Buruk 2 sene şampiyonluk kazanmasaydı koltuğu sallanırdı. Demek ki kredisinin yüksek olduğunu görüyoruz. Daha sonrasında Galatasaray üzerine düşeni yaptı ve Kasımpaşa maçına kadar iyi sonuçlar aldı."

"OSİMHEN'DEN ÖNCE KANAT ARIYORDUNUZ"

"Doğal olmayan şeyler görüyorum. Okan Buruk'a karşı çok ciddi bir manipülasyon var. Bunu normal bir taraftar haykırışı olarak görmüyorum. Okan Buruk ilk kez oyuncu değiştirme konusunda geç kalmıyor. İki senedir böyle. Galatasaray'ın RFS'yi yenmesi için Osimhen'e ihtiyacı yok. O size piyango oldu. Siz Osimhen'den önce kanat arıyordunuz. Yunus Akgün'ün yükselen performansını görmek sevindirici. Eğer onun başarılı performansı olmasa PAOK ve Fenerbahçe maçlarını Galatasaray kazanamazdı. Rotasyonda Yusuf Demir'i kullanabilir. Hoca 3'lü savunmadan bahsediyor ama denediğini görmedik. Batshuayi, Alanyaspor maçında ilk 11 çıkmayı hak ediyor muydu? Bence hak ediyordu."

"ÇOK FAZLA ALINGAN"

"Okan Buruk'un ilk 2 senedeki taraftara ve medyaya karşı açıklamaları gayet iyiydi. Ama bu sezon özellikle Beşiktaş maçında Olimpiyat Stadı'nı bahane etmesi, Young Boys maçı öncesi 'City, Barcelona'yı tutsunlar' ifadesinden sonra bu demeçleri vermesi sanki her gün kibir diye bir hap var. Ondan bir tane almaya başladı gibi düşünüyorum. Çok fazla alıngan. Sanki hayatında başka şeyler yolunda gitmiyor da onun hırsını ve kibrini buradan çıkartıyor. 3 günde bir maça çıkıyorsunuz rakibiniz Beşiktaş ve Fenerbahçe de çıkıyor. Sakatlıkları onlar da yaşıyor. 3 günde bir aynı kadroyla oynuyorsunuz. Batshuayi giriyor, Icardi çıkıyor. Her maç 6-7 dakika oyuncu değişikliği sürüyor. Bu konuda yardımcısını ve teknik ekibini eleştiriyorum. Orada biraz daha atik davranmalısınız. Yediğiniz zaman size yazıyor. Zaha'yla bu yüzden problem yaşadınız." dedi.

Editör: Berksan Sabancı