Bülent Timurlenk, TFF'yi protesto eden Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a da göndermelerde bulundu.

Adrien Rabiot'un Galatasaray'dan istekleri veto ettirdi Adrien Rabiot'un Galatasaray'dan istekleri veto ettirdi

"GELMENİZE GEREK YOKTU"

"Kraldan fazla kralcılık yapan tipler de var. Külliyenin bu noktaya işaret ettiği noktayı işaret ediyorsanız beyaz oy atmak için Ankara'ya gelmenize de gerek yok."

"SİZ KİMSİNİZ YA?"

"Taraftarı konsolide etmek adına hashtag başlatan bir fenomen hesap falan. Yine söylüyorum, siz kimsiniz ya? Yangın çıkarmak deyimi, sanki sen onu yaparsan Galatasaray transferi yapacakmış gibi anlatmak. Bu işler biraz çocuk oyuncağına döndü. Ben genç arkadaşlar için üzgünüm ama ne kadar gençler, çoluk çocuk sahibi insanlar. Kimseyi bir cümlemle kimsenin önüne atmak istemiyorum. Bence itibar şudur. O yazılanların altına insanların yazdığıdır. Demek ki hiç seveniniz yokmuş kardeşim."

"İLETİŞİM SIFIR"

"Galatasaray yönetiminin söylemleriyle icraatler arasındaki farklar yüzünden şu anda iyi bir yönetim portresi çizmiyorlar çünkü iletişim sıfır."

"TAYLAN'IN NEYİNİ BEĞENMİYORSUNUZ?"

"Zaha var, Kerem Aktürkoğlu var, Batshuayi, Mertens, Demirbay var, Berkan var, Torreira var, Taylan var, neyini beğenmiyorsun Taylan'ın? 12 yabancılı oyunda Taylan'ın neyini beğenmiyorsun? Taylan 11 oynasın demiyorum." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı