Bülent Timurlenk, Okan Buruk'un yardımcısı İrfan Saraloğlu'ya da serzenişlerde bulundu.

"BOŞ TARAFINDAN BAKMAK LAZIM"

"Galatasaray'ın bu oyunu ve bu 3-5-2 dizilişinin ne ligde ne de Avrupa'da elle tutulur hiçbir şeyi yok. Bence bardağın boş tarafından bakmak lazım. Galatasaray'ın tek kazanımı 3 puan oldu. İkili averajın bu kadar önemli olduğu bir Avrupa kupasında 3-0'dan farkın kapanmaması gerekiyordu."

"HİÇBİRİSİNİ ANLAMADIM"

"Bu akşamın tek kaybedeni Okan Buruk. Çünkü oyun adına sürdürebilirlik anlamında çok fazla bir şey göremiyorum. Galatasaray'ın ilk değişiklik dakikasına bakın 74. 3-1 olduğu zaman Kerem Demirbay'ı alabilirdin, derbiyi düşünerek Icardi'yi erkenden alabilirdin. Sonraki yapılan değişikliklerin hiçbirisini anlamadım."

Okan Irfansmae

"7 DAKİKA SÜREBİLİR Mİ?"

Zeki Uzundurukan: "Okan Buruk o bölgeye transfer istemeli" Zeki Uzundurukan: "Okan Buruk o bölgeye transfer istemeli"

"Artık Okan Buruk'un yanında duran İrfan Hoca'nın varlığını sorgulamaya başladım. Siz ikinci adam olarak sürekli birinci adamı sorgulayacaksınız. Bir değişiklik 7 dakika sürebilir mi? 60.dakikada artık Icardi'nin dili dışarı çıkmaya başladı. Aynı teknik ekip, 3-3'lük Kasımpaşa maçında tüm değişiklik hakkını 74.dakikada tüketti. 8 de uzatma verildi. Galatasaray'da bir sakatlık yaşansa kalan 24 dakikayı 10 kişi tamamlayabilirdi." dedi.

Editör: Berksan Sabancı