FUTBOL

Batuhan Karadeniz'den derbi yorumu: "Senden hesap sorarlar"

Spor yorumcusu Batuhan Karadeniz, Galatasaray'ın Kadıköy'de Fenerbahçe'yle oynayacağı derbi maçına rahat çıkacağını aktardı.

Abone Ol

Batuhan Karadeniz, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la ilgili de sert sözler kullandı.

"NİYE ÇIKTIN DERLER ADAMA..."

"Maç öncesi puan farkı kaç? Galatasaray 2 puan önde. Peki yenerlerse kaç olacak? 5 puan. Bu farkı sen kapatamazsın. Zaten 10 yıldır şampiyon olamıyorsun. Mourinho ile daha 6 haftadan 5 puan fark olursa homurdanmalar başlar. Ali Koç için şunu sorarlar 'Göztepe maçında niye çıktın sahaya?' derler adama. İsmail Kartal derbilerde kaybetmiyordu. O istatistikler de ortaya konulacak. Kısaca fatura Ali Koç'a, yönetime ve Jose Mourinho'ya kesilir. Acun Ilıcalı da nasibini alır bu tepkilerden."

"GALATASARAY'A HİÇBİR ŞEY OLMAZ"

"Diyelim Galatasaray, Kadıköy'de kaybetti ne olur? Hiçbir şey olmaz. Yoluna devam ederler. Tabii ki birkaç çatlak ses çıkar. Ama dünyanın sonu gelmez. Herkes önüne bakar, 2-3 galibiyete her şey unutulur. Çünkü Galatasaray lig başarısında Fenerbahçe'ye göre daha tecrübeli. Zaten bu yüzden en başarılı takım konumunda yer alıyorlar. Şampiyon olmanın yolları buradan geçiyor. İyi veya kötü oynarsın ama mentaliten güçlü olmalı. Galatasaray bunu rakiplerine göre iyi uyguluyor." dedi.