Batuhan Karadeniz, Galatasaraylı bazı oyunculara sert eleştirilerde bulundu.

"DOĞAL ÇİM OLSAYDI GALATASARAY KAZANIRDI"

"Suni çimde top, normal zemine göre çok seker. Young Boys bunun avantajıyla maça istediği gibi başladı. Vuruş yapmak istersin, destek ayağın çime girmez istediğin şekilde gitmez. Mertens'in trivela denediği pozisyona bakın normal çim olsa öyle denemez. Ziyech'in sağ ayağıyla kaçırdığı net bir pozisyon var. Eğer bugün doğal çim olsaydı Galatasaray farklı kazanırdı."

"KÖHN İKİ GOLDE ORTALIKTA YOK"

"Nelsson ve Icardi tatil havasında. Kerem Aktürkoğlu'na bakıyorsun bazen var, bazen yok. Hücum oyuncusu savunmaya yardım etmez. Demek ki arkada sıkıntı var. Lig başladı, artık analiz yapın kardeşim. Sen Galatasaray'sın, senin böyle gol yemeye hakkın yok. Kalecinin vurduğu uzun topta gol yiyorsun. Köhn iki golde de ortalıkta yok. Kademe alamıyor. Savunma oyuncusu ilk savunma yapacak."

"JELERT'İN BÜYÜK HATASI VAR"

"Ligi bilen bir takım nasıl böyle bir bek aldı? Kazımcan ya bu. İlk golde Jelert'in büyük hatası var. Çok yetersiz kalıyor. Sadece koşmayla bek olunmaz."

Serhat Ulueren, Osimhen tehlikesini açıkladı: "O maske olmasa..." Serhat Ulueren, Osimhen tehlikesini açıkladı: "O maske olmasa..."

ERDEN TİMUR VURGUSU

"Galatasaray, Erden Timur ayrılığıyla birlikte ağrısız başına ağrı aldı. Futbolcular birbirinden kopuk. Hocayla oyuncular arasında bağlar zayıfladı."

BATSHUAYİ'YE ÖVGÜLER

"Fenerbahçe'nin bıraktığı Batshuayi'ye bak belki de attığı gollerle Galatasaray'ı Şampiyonlar Ligi'ne taşıyacak. 35 milyon Euro getirdi adam sana. Biraz fazla para vermemeniz için yaptıklarına bak."

"GÖZÜN KAPALI YENMEN GEREKİYORDU"

"Sezon açıldığından beri Galatasaray şampiyonluk oyununun çok uzağında bir futbol oynuyor. Dün Young Boys'un 90 dakikalık 2 tane maçını izledim. Senin gözün kapalı yenen gerekiyordu." dedi.

Editör: Berksan Sabancı