Galatasaray altyapısında yetişen ve futbolculuk döneminde Sarı-kırmızılılarda kupalar kazanan Arda'nın teknik direktörlük hedefi belli oldu.

TECRÜBE KAZANACAK

Arda Turan, Avrupa'nın 5 büyük liginde kendisini gösterebileceği bir takımdan teklif almadığı taktirde Süper Lig dışına çıkmayacak. Bu süreçte Galatasaray'ı çalıştırma planı da bulunmuyor. Turan, tecrübe kazandıktan ve ciddi başarılar elde ettikten sonra Galatasaray'ı çalıştırmayı düşünüyor.

BELÖZOĞLU VE YILMAZ'IN HATALARINI YAPMAYACAK

Serdar Ali Çelikler'den Galatasaray'a 3 transfer önerisi Serdar Ali Çelikler'den Galatasaray'a 3 transfer önerisi

Genç teknik adamın yakın arkadaşlarından Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'de teknik direktörlük şansı buldu ancak o fırsatı iyi değerlendiremedi. Beşiktaş'ta ise Burak Yılmaz'a şans geldi buna karşılık kötü sonuçlar elde etti. ünlü futbol adamına yakın kişilerden alınan bilgilere göre Arda Turan, 3 yıllık süre zarfında gerek kendisini kanıtlayarak gerek kamuoyunun takdir edeceği başarılar elde ettikten sonra Galatasaray'da teknik adamlık görevi üstlenmeyi düşünüyor.

Kısacası Arda, 3 yıllık süre zarfında teknik direktörlük kariyerinde çıraklık dönemini atlatıp kalfa ve ustalık dönemini Sarı-kırmızılılarda geçirmek istiyor. 38 yaşındaki futbol adamının henüz UEFA Pro Lisansı bulunmuyor.

Eyüpspor, Milli araya 5.sırada girdi. Arda Turan'ın ekibi bu sezon Avrupa kupalarına katılma hesabı yapıyor.