Pehlivan'ın İtalyan futbol adamının demeçleriyle alakalı yorumları şöyle...

"MAALESEF HAKLI ÇIKTIM"

"Cuesta, Jakobs ve Jelert'e eleştirilerde bulunduğumda Galatasaraylı taraftarlar beni yerden yere vurdular ama haklı çıktım maalesef."

Sinan Engin: "Galatasaray'da kondisyon sorunu var!"
Sinan Engin: "Galatasaray'da kondisyon sorunu var!"
İçeriği Görüntüle

"OSİMHEN ROL MODEL OLUR"

"Bir futbolsever olarak Osimhen'in Galatasaray'da kalmasını isterim. Yıllık 15 milyon Euro alacağı söyleniyor. Kendisi her zaman herkes için rol model olacaktır. Ama Avrupa'ya gitse kimse eleştiri yapamaz. Zaten gereken aidiyeti gösterdi."

"NE GARDİ'YMİŞ!"

"Menajer George Gardi, Galatasaray yönetiminde çok başlılık olduğunu bunun başarısız olacağını ve Erden Timur yönetimindeki gibi tek başlılık olması gerektiğini söyledi. Haklı mı? Kısmen haklı bence. Burada Başkanvekili Abdullah Kavukçu'nun ön plana çıkması gerektiğini söylüyor. Ne Gardi'ymiş. Napoli'nin Osimhen için 6-7 milyon Euro'dan vazgeçirdiğini belirtiyor. Büyük iş. Mesela Icardi'nin Arabistan'dan PSG'ye gelen 25 milyon Euro'luk teklifi reddedip 10 milyon Euro'ya Galatasaray'a gelmesine vesile olduğunu ifade ediyor. Bu sadece senden kaynaklanmıyor o zamanki eşi Wanda Nara da öyle istemişti. İstanbul'da yaşamaktı onların öncelikleri. Galatasaraylı yöneticilerden daha fazla transferden bahsetti. Çok ilginç." dedi.