FUTBOL

Ali Ece'den Kerem Aktürkoğlu'na Aziz Yıldırım örneği

Vole spor yorumcusu Ali Ece, Galatasaray'da geleceği tartışılan Kerem Aktürkoğlu'yla ilgili tespitlerde bulundu.

Abone Ol

Ali Ece, Galatasaray'ın yeni kadro planlamasıyla ilgili de bazı tespitler yaptı.

"BATSHUAYİ'NİN TEK SIKINTISI..."

"Galatasaray'da Sara çok iyi oyun kurucudur. Topsuz alanda da kendini gösterir. Forvette Icardi, Batshuayi'nin arkasında yapabilir. Batshuayi'nin tek sıkıntısı 4-3-3 taktiğinde tek santfor olarak kaldığında istediği pozisyonları bulup gol atamaması. Icardi'yle çok iyi uyumlu olacaktır. Bağlasan durmaz. Batshuayi sürekli pozisyona girer. Sağ kanatta da Barış Alper'den faha fazla verim alabilirsin. "

"BEŞİKTAŞ'A VER ŞAMPİYON YAPARLAR..."

"Galatasaray, Derrick Köhn'ü satmamalı ama bir tane alternatif almalı. Stoperde de Davinson Sanchez gibi yıldızı var. Beşiktaş'a ver Gabriel'le birlikte Beşiktaş'ı şampiyon yaparlar."

KEREM AKTÜRKOĞLU HAKKINDA

"Kerem Aktürkoğlu'na yapılanları çok ağır buluyorum. Steven Gerrard'ın Liverpool'a, Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye küfür etmişliği var. Oluyor bunlar. Servis edilme işi sıkıntı. Zaha ve Kerem'in gideceği konuşuluyor. Ben Kerem'i takımda tutar, Zaha'yı satarım. Kerem'in yanlışları ve hataları yok mu? Vardır elbette. Ama bu adam -4'lük hata yaptıysa +15'lik de katkı vermişti. Olaya bir de böyle bakın."

BARIŞ ALPER FORMSUZ MU?

"Barış Alper'in form düşüklüğünü normal karşılıyorum. Geçen sene yorucu bir sezonu geride bıraktı. Döndü EURO 2024'de Van Dijk gibi stopere kök söktürdü. İlk sarı kartını Barış Alper'den gördü. Turnuva bitti özel hayatıyla bir takım iddialar ortaya atıldı. Bunlar kolay şeyler değil." şeklinde konuştu.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }