Ahmet Çakar Galatasaray'ın derbide yaşayacağı tehlikeyi açıkladı Ahmet Çakar Galatasaray'ın derbide yaşayacağı tehlikeyi açıkladı

Vole'ye konuşan Ali Ece, Galatasaray'ın gruptan çıkma şansını yüksek gördü.

"KİMSE ZAHA'YI ELEŞTİREMEZ"

"Bayern Münih zorlu bir deplasmandı. Adamlar 10 yıldır evindeki grup maçlarını kaybetmiyor. Kimse Zaha'yı eleştiremez. Bu kez içerde oynayacağın Manchester United maçında Galatasaray'ın önemli bir silahı olacak. Hakim Ziyech'e gelirsek Hak'ını bile görmedik fakat her şeye rağmen her an skor değiştirebilecek bir yapıya sahip. Fizik kalitesiyle de Okan Hoca'nın istediği bir görüntüsü var."

"İNŞALLAH TEN HAG KOVULMAZ"

"Galatasaray dua etsin Ten Hag, oynayacakları maça kadar kovulmasın. Kötü hoca değil ama artık günleri sayılı hale geldi. Oyuncularla iletişimi kopmuş. Böyle bir takımı evinde yenmen gerekiyor. Kopenhag maçına gelirsek Galatasaray kadar iyi takım değiller. Artık Okan Hoca belirli bir kalıp oluşturdu. İstanbul'daki maçtan farklı bir Galatasaray göreceğiz."

"TFF'NİN PLANSIZLIĞI GALATASARAY'I SIKIŞTIRACAK"

"Aralık ayında Galatasaray'ı çok zorlu bir periyot bekliyor. Sivasspor deplasmanı, Fenerbahçe deplasmanı, soğuk Kopenhag deplasmanı, Arabistan sıcağında oynayacağın Süper Kupa Finali. TFF'nin plansızlığı Galatasaray'ı sıkıştıracak. Süper Kupa finali ya sezon öncesi ya da sezon sonu oynanır. Bu eskiden de böyleydi. Zaten liglerin EURO 2024'den dolayı Mayıs'ın ortasında bitmesi gerekiyorken iyice sıkıştırdılar fikstürleri." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı