Ali Ece, Galatasaray'ın başarılı bir transfer hamlesinde bulunduğunu söyledi.

"KORNER ATIŞLARI MÜKEMMEL"

"Gabriel Sara gayet uygun bir transfer. Galatasaray'ın aradığı profile yakın bir oyuncu. İngiltere Championship takımından oyuncu alınır mı? Ezberini bozalım. Geçen sene Norwich City'nin hücumu çok iyiydi. 79 gol attılar 64 gol yedilеr. Premier Lig'e yükselme maçlarını izledim birkaç tane bireysel hatadan dolayı yenildiler. Sara özellikle korner atışlarını mükemmel kullanan bir oyuncu. Ön direğe, arka direğe hedefe ortaları var."

"MAÇ İÇERİSİNDE 10-15 KERE BUNLARI YAPIYOR"

Ahmet Çakar'dan Acun Ilıcalı'ya: "Galatasaray aldığında sen neredeydin?" Ahmet Çakar'dan Acun Ilıcalı'ya: "Galatasaray aldığında sen neredeydin?"

"Sol ayağını çok iyi kullanıyor. Teknik ve topla oynamayı seviyor. İdol olarak gördüğü oyunculardan birisi Zinedine Zidane ki köpeklerinden birinin adını da Zidane koymuş. Özellikleri Kerem Demirbay'a benziyor ama Sara daha atletik, daha fazla ikili mücadelelerde güçlü olanı ve daha da fazla ceza sahası içerisinde koşu yapan bir profil. Maç içerisinde 10-15 kere bunları yapıyor ve gol de bulabiliyor. İyi bir şutör ve oyun görüşü de başarılı. Çok çabuk düşünüyor. Devamlılığı da var. 8 ve 10 numara da oynuyor. Zaman zaman ön liberoda da denediler ve bence bu kadar kaleye yakın bir futbolcuyu savunmanın önünde kullanmak doğru değil." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı