Ali Ece'nin Sarı-kırmızılı takımın transfer gündemine dair yorumları şöyle...

"GORETZKA ÇOK İYİ PROFESYONEL"

"Leon Goretzka'nın gerçek tabirde bir Alman disiplini var. Çok iyi profesyonel. Galatasaray orta sahasına cuk oturur. Bayern Münih, Hollywood gibidir magazinsel olaylar çok görürüz. Ama Goretzka öyle bir adam değil."

"CAMAVİNGA GİBİ"

"Monaco'dan Fofana da acayip bir orta saha. Real Madridli Camavinga gibi. Oyunu iki yönlü oynuyor. Koy Torreira'nın önünde oynar ama Sofyan Amrabat öyle değil. Çünkü saf bir 6 numara çok teknik değil. Galatasaray'ın Melo gibi kesiciye ihtiyacı yok çünkü orada Torreira var zaten."

"SACHA BOEY ETKİSİ YARATIR"

"Wan Bissaka yüksek maaş alıyor çünkü Manchester United forması giyiyor. Galatasaray böyle bir adamı getirecekse mali şartları göz önünde bulundurmalı. Ama gelirse de Sacha Boey etkisi yaratır. Atletik, hırslı, kolay kolay sakatlanmıyor, sert ikili mücadelesi var, basit top kaybetmez. Tek eksisi Premier Lig'de istikrarı yoktu çünkü hücum yönü çok iyi değil."

"TARIK ÇAMDAL OLMAZ"

"Galatasaray, Alanyaspor'dan Oğuz Aydın'la ilgileniyor. Sen bunu getireceksen demek ki Kerem Aktürkoğlu gidiyor. Kanatlarda Ziyech ve Barış var. Zaha ve Tete de yedek oturuyor. Nasıl olacak? Ekonomi açısından iyi bir transfer olur çünkü seneye 14'den 12'ye düşüyor yabancı sayısı. Rotasyonda elini rahatlatır. Galatasaraylılar 'Yeni Tarık Çamdal' olur düşüncesine kapılmasın. Olmaz bu adam yetenekli ve kendini hep geliştiriyor. Fizik ve kondisyonuna da bakıyor."

Oğuz Altay: "Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'yu çok arayacak" Oğuz Altay: "Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'yu çok arayacak"

"O İŞLER LAFTA  KALMAMALI"

"Erden Timur mevzusuna gelirsek. Çok doğru işler yaptı. Dursun Özbek şimdi yöneticileri görevlendirecek kimlerin transferleri yaptığını göreceğiz. Diyor ki 'Aynı düzen devam edecek' o işler lafta kalmamalı. Yapın, görelim ondan sonra konuşursunuz. Daha transfer tahtası açılmadan bu toplara girilmez." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı