Hacıosmanoğlu'na oy veren Ahmet Çakar, seçimin perde arkasında yaşanılan süreci anlattı.

"KİM TEHDİT EDECEK?"

"Futbol asla futbol değildir. Futbolun barış ve kardeşlikten ibaret olduğu koca bir yalandır. Bunu Türkiye'de görüyoruz. Servet Yardımcı'nın tehdit edildiği iddiaları gerçeği yansıtmıyor. Tezgah yaptılar. Aslında Servet Yardımcı bu olayların bir parçasıydı. Zaten bir piyondu. Bütün plan Büyükekşi'nin Başkan seçilip devam etmesiydi. Sayın Büyükekşi'nin seçilmesini Cumhurbaşkanı veya Galatasaray istedi gibi ifadeler var. Bunlar koca bir yalan. Günümüz dünyasında bir gerçek var para. Global dünyada para ve baronlar konuşur. Global sponsorların içerisinde E-ticaret diyebilirsin, TV sponsorları diyebilirsin, spor kıyafetleri satan markalar veya bankaları sayabiliriz. Büyükekşi'nin karşısında Servet Yardımcı'yı koydular kimse kıpırdamasın diye. Yardımcı'yı kim tehdit edecek? Kendisi iktidara ve Ak Parti'ye yakın bir isim. Üstelik güçlü ve varlıklı bir aileden geliyor. Ayrıca birçok delegeyi de para karşılığında satın almak istediler. Ama her kuşun eti yenmez işte."

"HUKUKEN CEZA ALMIŞ"

"İlk başta TFF Başkan adayı İsmail Uyanık'a imza verdim ama 60 imzayı toplayamadı. Daha sonrasında Hacıosmanoğlu işin içine girdi. 'Aday olayım da şanımız yürüsün' dedi. Ben de ona imza verdim. Sonra ne oldu? Saatler kala Yardımcı adaylıktan çekildi ve bir daha kimse 150 imza bile toplasa aday olamayacaktı çünkü vakit geçti. Hacıosmanoğlu'na dedimki 'Sana imza verdim ama senin hakemleri rehin alma olayın var. Bu yaptığından pişman mısın?' o da bana 'Pişmanım, bugünkü aklım olsa yapmazdım. Bedelini ödedim.' dedi. Hukuken ceza almış bir de kadınlara söyleminden dolayı cezası var."

"SIKIYSA GEL YAP DERLER"

"İbrahim Hacıosmanoğlu göreve başladı artık kimse racon kesemeyecek. Ali Koç çıkıp da 'Riva'dakileri tokatlarız' diyemeyecek. Derse sıkıysa gel yap derler adama. Kendisi deli dolu bir adamdır. Mafya felan da değildir. Mafya, devlet yürü dediği kadar mafyasın. Gerisi boş. Eğlenceli bir sezon bizi bekliyor."

"DURSUN ÖZBEK ORADAYMIŞ"

Adrien Rabiot'un Galatasaray'dan istekleri veto ettirdi Adrien Rabiot'un Galatasaray'dan istekleri veto ettirdi

"Ali Koç ve avaneleri Galatasaray - Fenerbahçe derbisinden 1 saat sonra stadı bastığında Dursun Özbek oradaymış. Neden orada müdahale etmedin? Üstelik Ali Koç'un yaptığı da yanlıştır. Dursun Özbek'in yalan söylediği ortaya çıkıyor." sözlerine yer verdi.

Editör: Berksan Sabancı