FUTBOL

Ahmet Çakar'dan Galatasaray sözleri: "Arabalar vermiş"

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray'ın iç siyasetine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunmaya devam ediyor.

Abone Ol

Ahmet Çakar, Galatasaray'da Erden Timur'un ayrılığının yankılarının devam ettiğini söyledi.

"BU İŞ O KADAR KOLAY DEĞİL"

"Erden Timur, karizmasıyla yaptıkları icraatleriyle, yeri geldiği sevimli yüzü, yeri geldiği zaman 'Ligi bitirtmeyiz' tavrıyla Galatasaray'da popülaritesini çok arttırdı. Başkanlık düşünüyor. Ama bu iş o kadar kolay değil. Galatasaray'ın dinamikleri Fenerbahçe'ye, Beşiktaş'a benzemez. Bu da onu bildiği için artık o yönde çalışmalarını devam ettiriyor."

"BİR ARABA FİRMASININ SAHİBİ..."

"Çok enteresan bir duyumum var. Güya bir araba firmasının sahibi, bazı gazeteci ve muhabirlere birer tane araba hediye etmiş. Şimdi buraya kadar sıkıntı yok. Şunu soruyorum Galatasaray'da 2 sene şampiyonlukta emeği olan adam çekti gitti neden bu kadar konuşulmadı veya Galatasaray'ın önde gelen gazetecileri bir şeyler söylemedi? İnsanların aklı bulanıyor."

BAHSETTİĞİ KİŞİ AHMET YÜCE OCAKLI MI?

Spor yorumcusu Ahmet Çakar'ın bahsettiği kişinin Skoda Türkiye'nin sahiplerinden ve Derin Galatasaray'ın yeni gücü olarak adlandırılan Ahmet Yüce Ocaklı olduğu iddia ediliyor.

Ocaklı'nın İnan Kıraç, Fatih Terim ve Dursun Özbek'le yakın ilişkileri bulunuyor. Oğlu Ali Yüce de yeni yönetimde 10 yıl sonra görev aldı.

Abone Ol