FUTBOL

Ahmet Çakar'ın Fatih Terim iddiası: "Galatasaray'a artık..."

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray eski teknik direktörü Fatih Terim'in itibarının düştüğünü söyledi.

Abone Ol

Ahmet Çakar, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Galatasaray derbisinden sonra sahaya girmesini de yanlış bulduğunu ifade etti.

"TEK YANLIŞI HER ŞEYİ GÖTÜRDÜ"

"Galatasaray'a artık Fatih Terim gelemez. Kimse buna kolay kolay müsade edemez ve sindiremez. Çünkü tek yanlışı her şeyi götürdü. Süper Lig'de bir maça çıksa Kayseri'de, Adana'da 'Foncu Fatih Terim' diye bağıracaklar. Seçil Erzan olayı itibarını zedeledi. Yaptığı doğrudur, yanlıştır bilemem ama diğer futbolcular bu olayda çok yandı."

"TERİM'E TATLI GELDİ"

"Neymiş? 1 milyon Euro ver 2 ay sonra 1 milyon 250 bin Euro al. Bu tabii Terim'e tatlı geldi. Kazandı kazandı parasını katlayacağını düşündü sonra futbolcuları da yanına çekti olan çocuklara oldu. Bu fonda kim varsa hepsi aç gözlüdür. Dünya ekonomi tarihinde böyle bir para kazanma şekli yok. 8-10 milyon Dolar'ı Dünya'nın en çok faiz veren bankasından kazanamazsın."

"YUNANİSTAN PLANI DA TUTMADI"

"Fatih Terim her şeyi unutturup Panathinaikos'a gitti. Düşüncesi neydi? Orada şampiyonluk kazanırım, başarılar yakalarım. Türkiye - Yunanistan ilişkisini sıcak tutarım. Yeniden saha içiyle gündeme gelirim dedi ama olmadı. Yunanistan planı da tutmadı."

"%100 ALİ KOÇ HATALI"

"Galatasaray - Fenerbahçe derbisinden sonra Ali Koç'un sahaya girmesi yanlıştır. Bir Fenerbahçe Başkanı'na bu hareketler yakışmaz. %100 hatalı kendisi. Zaten çok sinirliydi, yöneticisinin boğazına yapıştı."

"GALATASARAY'A HAKSIZLIK YAPILMASIN"

"Fenerbahçe de Galatasaray da aslanlar gibi topunu oynadı biri 99 diğeri 102 puan topladı ve neticede Galatasaray şampiyon oldu. Kimse Galatasaray'a haksızlık yapmasın. Ali Koç gerçek şampiyon biziz diyorsa ben de o zaman niye İsmail Kartal'ı gönderip Mourinho'yu getirdin derim. O işleri geçeceksiniz." ifadelerini kullandı.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }