Ahmet Çakar, Gaatasaray yönetiminin son dönemlerde hatalı kararlar verdiğini söyledi.

"SULANDIRMAYA ÇALIŞIYOR"

"Dursun Özbek bu karaborsa bilet olaylarını unutturmaya çalışıyor, sulandırmaya çalışıyor. Galatasaray'ı birlik ve beraberliğe çağırıyor. O işleri geçin kimse yemez. Transferde zaten rezil işler yaptınız. Hepsini topla bunun adı rezilliktir."

UEFA, Muslera'nın cezasını açıkladı! İşte kaçıracağı maçlar... UEFA, Muslera'nın cezasını açıkladı! İşte kaçıracağı maçlar...

"AKLIMA TUHAF ŞEYLER GELİYOR"

"Galatasaray'ın Divan Kurulu daha önce Riyad'da oynanmayan Süper Kupa Finali ve şimdi de bu karaborsa olaylarından sonra basına kapatıldı. Aklıma tuhaf şeyler geliyor. Koskoca Galatasaray ve onun 500 yıllık kültür simgesi olan Galatasaray Lisesi var. Türkiye'nin batıya açılan penceresi. Bugün Uruguay'a felan git herkes yüzde 80 oranında Galatasaray'ı tanır, yüzde 15 Fenerbahçe'yi tanır. Bunlar yakışmıyor. 10 yıl sonra belgeler ve kayıtlar felan açıklanacakmış. Hayırdır ya, siz neyi saklıyorsunuz? İstihbarat örgütü felan mısınız? CIA Başkanı 10 yıl önce Florya'ya geliyor. O dönem Başkan Duygun Yarsuvat ve yardımcısı Dursun Özbek'ti. Bu tip adamlar kolay kolay poz vermezler bir yerde. Kafamda çok soru işareti var. Mesela Yarsuvat'tan önce Ünal Aysal vardı o da başka şeyler yapmış olabilir. 3 Temmuz'daki tutumunu biliyorduk."

"GALATASARAY'I HEDEF ALMAN DOĞRU DEĞİL"

"Okan Buruk ve hakem Halil Umut Meler'in arkadaş olduğu iddiaları tamamen vıdıvıdı. Mourinho tamamen Galatasaray'ı hedef alıyor. Osimhen'i beğeniyor ama diyor devamında saydırıyor. Yok kendini atmalar, futbol sahtekarı felan. Sen Dünya'nın en iyi hocası olduğunu söyleyebilirsin, Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak istediğine dair iddialı demeçler verebilirsin ama direkt Galatasaray'ı hedef alman doğru değil. Sen nereden bileceksin son 30 yıldaki Fenerbahçe - Galatasaray rekabetini. Birileri senin kulağına üfürmüş sen de habire vuruyorsun."

"MOURİNHO'NUN İÇİNDEN GEÇERDİM"

"Ben şimdi Galatasaray hocası olsam var ya Mourinho'nun içinden geçerdim. Ama Okan Buruk da o yok. Mourinho'nun son 10 yılda şampiyon olamadığını, hep tazminatlarla gelir elde ettiğini ve United, Tottenham, Roma gibi takımları çalıştırırarak kariyerinin düştüğünü ifade ederdim."

"ÇOCUĞU KOPARTTILAR"

"Galatasaray en iyi kanat oyuncularından birisi olan Kerem'i takımdan gönderdi. Zaha da çekti gitti. Burada yönetim ve hoca da suçlu. Kerem duygusal bir çocuk. Hoca kendisine özel davranabilirdi. Ona sarılır, teselli verir ama yok çocuğu koparttılar. Önce Rusya'ya göndermek istediler, kaptanlığını elinden almalar. Tribünlerin yaptıkları ayrı bir şey. Kerem'den aldığın parayı Osimhen'in 1 yıllık maliyetine verdin. Attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmedi. 35'e göndersen neyse ama 11-12'ye bul bakalım yerine adam bulabiliyor musun?"

"TAK DİYE OYNAYACAK MI?"

"Neymiş? Galatasaray sistem değiştirecekmiş. Senin aldığın adamlar hemen tak diye oynayacak mı, sol beke Jakobs'u aldın iyi çıkacağını nerden biliyorsun? Jelert sağ bekte iyi değil belki ilerde iyi olacak ama şimdilik seni taşıyamaz. Bunlar hep kelime oyunları işte. Sen çift forvette Osimhen ve Icardi'yi yan yana oynatacaksın ama belki de top rakipteyken 9 kişi kalacaksın. Bir şeyi yapacaksan iyi düşünmek gerekiyor." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı