FUTBOL

Ahmet Çakar'dan Dursun Özbek sözleri: "Yanlış buluyorum"

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, transfer döneminde eleştirilere maruz kalan Galatasaray yönetimiyle ilgili konuştu.

Abone Ol

Ahmet Çakar Galatasaray'ın kadrosunun yeterli bir düzeyde olduğunu söyledi.

"ÇAKIL TAŞIYLA ALMIYORSUN"

"Şimdi Galatasaray bir 8 numara arıyordu öyle bir adam alacaktı ki Torreira kadar iyi olacak, Mertens'le iyi oynayacak bir isim olacak. Bunu parayla alıyorsun çakıl taşıyla almıyorsun. Yeni bir Brezilyalı (Gabriel Sara) aldılar. Nasıl çıktığını göreceğiz. Sahadaki performansına göre değerlendireceğiz."

"DAHA NE ALACAKSIN?"

"Galatasaray iki senenin şampiyonu oldu mu? Oldu. 102 puan topladılar. Güya bu takım Şampiyonlar Ligi'nde Yarı Final oynayacaktı. Üzerine 3 takviye yaptılar. Daha ne alacaksın? He birkaç ufak tefek takviye daha olur ona bir şey diyemem. Dursun Özbek'e bu kadar eleştiri gelmesini yanlış buluyorum."

"ICARDİ TEK BAŞINA OYNAMADI"

"Herkes Icardi'ye övgüler sarf ediyor ama Icardi tek başına oynamadı. Takım arkadaşları sürekli onu besliyor. Bu saha içerisinin kısmı. Bir de Icardi'nin kendini ispat etmeye ihtiyacı yok çıktı tatile gitti geldi gol attı, sakat sakat attı, şampiyonluk kutladı ertesi gün çıktı maçta gol attı. Bir de büyük ilgi görüyor ama diğer oyuncular da ona saygı göstermeyi ihmal etmiyor. Icardi Galatasaray'ı çekiyor. Galatasaray da Icardi'yi çekiyor. Böyle düşünelim." şeklinde konuştu.