Ahmet Çakar, Barış Alper Yılmaz ve Abdülkerim Bardakçı'ya bazı eleştiriler sarf etti.

"MİLLİ TAKIMDA PAPAZLAR YOK"

"Güzel bir kadroya ve teknik ekibe sahibimiz. En önemlisi Milli Takım'da Arda Turan ve Caner Erkin gibi papazlar yok, alemciler yok. Arda Güler iyi oynadı, İrfan Can Fenerbahçe'de süre bulamasa da daimi olarak kadroda olması gerektiğini gösterdi."

"NEGATİF ENERJİ VERİYOR"

Ahmet Çakar'dan Galatasaray yorumu: "Bunu da yenemiyorsan.." Ahmet Çakar'dan Galatasaray yorumu: "Bunu da yenemiyorsan.."

"Bunu ispat edemem ama Barış Alper Yılmaz, seyirci ve takım arkadaşlarına negatif enerji veriyor. O olmadan daha iyi oyndık sanki. İddia ediyorum Beşiktaş'ın ilk 11'inde oynayamaz. Milli Takıma seçilmesin demiyorum ama ilk 11'de oynayamaz diye düşünüyorum. Eğer öyle olsaydı Karadağ karşısında daha başarılı olabilirdi."

"ABDÜLKERİM ÇOK AĞIR"

"Mesela Abdülkerim Bardakçı'ya bakalım. Çok ağır. Yenilen ilk golde çok ağır durdu, rakibini yakalayamadı. Galatasaray'da üst düzey stoper gibi ama karşında Kayserispor ve Hatayspor forvetleri oynuyor. Böyle olunca da Galatasaray Avrupa'da tel tel dökülüyor. Demek ki bu iki oyuncu çok abartılıyor ve Galatasaray o yüzden yurt dışında istediği sonuçları alamıyor. 2 senedir alınan sonuçlarda şahit oluyoruz. İlah olarak gördüğümüz bu futbolcular çok abartılıyormuş." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı