Ahmet Çakar, Jose Mourinho'nun yayıncı kuruluşa laptop göstermesinin de yanlış olduğunu belirtti.

Sinan Engin'den Okan Buruk yorumu: "Enteresan" Sinan Engin'den Okan Buruk yorumu: "Enteresan"

"NASIL YIKIYORSUN?"

"Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı düzeni yıkacaklarından bahsetti. Sen bu düzeni nasıl yıkıyorsun? Ali Koç ve sen MHK Başkanı'nın yaptığı sunumdan ve toplantıdan memnun kaldığınızı belirtmediniz mi?"

"KENDİSİ REZİL OLDU"

"Mourinho'nun laptop gösterme hareketi tamemen ego, küstahlık ve terbiyesizlik akıyor. Türk hakemlerini rezil etti diyorlar. Bence kendisi rezil oldu. Avrupa'da manşetlerde kendisi. Yapsana İngiltere'de, İspanya'da. Mourinho, teknik direktörlüğünün andropozluğunda. Düşen kariyeri ve başarısızlıklarının azalmasından dolayı bunları yaşıyor."

"HAKEM GÜZELLİĞİ VARDI"

"Galatasaray-Kasımpaşa maçını yöneten Oğuzhan Çakır ve VAR'daki Ali Şansalan'ı tebrik ediyorum. Alınlarından öpüyorum. Özellikle iki VAR çağırması çok doğru. Uzun sürmesi de doğru. Çünkü pozisyondaki her açı farklı gösteriyordu. Kritik karardı orta hakem görmeyebilir. Genel anlamda hakem güzelliği vardı. At iziyle, it izi birbirine karışmasın. Güzel bir yönetim vardı sahada."

"BU ŞIMARIKLIĞA GİRER"

"Galatasaray taraftarının, kültürün sevdiği ama evrensel futbolun kabul etmediği tehdit, kabadayılık ve gider var. Okan Buruk ve Fatih Terim gibiler beyfendiliğe oynarlar ama arkadan yapmadıklarını bırakmazlar. Onu çekme bunu çek, barda küfürleşmeler, Terim'in futbolcuyken hakeme tükürmesi vs. Galatasaray'da bu familya ve düzen kaldığı yerden devam ediyor. Okan Buruk boyuna posuna bakmadan böyle şeyler söylüyor. Sen hakeme 'Allah cezanı versin' diyebilirsin. Cezanı alırsın, oturursun yerine ama 'Bir daha burada maç yönetemezsin' dersen bu şımarıklığa girer. Okan Buruk'un yaptığı Mourinho'nun yaptığından daha tehlikeli ve onur kırıcıdır." şeklinde konuştu.

(BTV)

Editör: Berksan Sabancı