FUTBOL

Ahmet Çakar, Muslera'nın alacağı cezayı açıkladı

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray'da Young Boys mağlubiyetinin ardından camiada sıkıntıların artacağını söyledi.

Abone Ol

Ahmet Çakar, teknik direktör Okan Buruk'un geleceğinin de tehlikede olduğunu belirtti.

"MAĞLUBİYET GELİRSE..."

"Bu işin baş sorumlusu Okan Buruk'tur. Kafada tembelleşmiş, 'Ben oldum' diyor. Avrupa'da ciddi başarısızlık var. Galatasaray transfere yüksek paralar harcadı ama ortada başarı yok. Eğer sen Young Boys değil de Benfica, Lille ayarında bir takıma yenilseydin bunlar konuşulmayacaktı fakat daha önceki Molde, Kopenhag, Prag ve şimdi de Young Boys maçı bardağı taşırdı. Takke düştü, kel gözüktü. Eğer bu hafta oynanacak Adana Demirspor maçında mağlubiyet gelirse ortada Okan felan felan kalmaz. Görevinden ayrılır."

"TERİM'İ GETİRMESİ SAKINCALIDIR"

"Şu anda Bodrum'daki bir villada 70 yaşında bir adam, yanındaki 2-3 tane danışmanıyla oturuyor. Önlerinde de kağıtlar, kalemler. Plan yapıyorlar. Seçil Erzan davası devam ederken Galatasaray'ın Fatih Terim'i getirmesi sakıncalıdır."

MUSLERA KAÇ MAÇ CEZA ALACAK?

"UEFA disiplin talimatları gereği Muslera en az 3 ila 4 maç arası ceza alır. Ayrıca 2 maçtaki hareketleri de bana normal gelmiyor. İsviçre'de maçı bıraktı. Bugün de takımını yalnız bıraktı. Burnuma pis kokular geliyor."

"FOKURDAMALAR VAR"

"Galatasaray yönetiminde fokurdamalar var. Gidişattan rahatsızlık duyanlar var. Dursun Özbek'in kara günleri başlıyor." ifadelerini kullandı.