FUTBOL

Ahmet Çakar: "Mourinho yerine Okan Buruk olsaydı haşlanırdı"

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin deplasmanda 2-0 öne geçip Göztepe'yle 2-2 berabere kaldığı maça dair konuştu.

Abone Ol

Ahmet Çakar, Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho'ya sert eleştiriler sarf etti.

"KİBİRLİ, KÜSTAH..."

"Mourinho ilk basın toplantılarında kibirli, küstah ve egolu demeçleriyle burayı hafife aldığını gösteriyordu. Başarıya doymuş bir adamdan bahsediyoruz belki de burayı geçici bir kariyer olarak düşünüyor. Tazminatını alıp çekip gidecek. Fenerbahçe'nin yediği golün şansla felan ilgisi yok bağıra bağıra yiyecekleri belliydi. Amatör takım hocası olsa 2-0'da skoru tutardı. 87'de oyuncu değişikliği yapmak nedir? 5-6 dakika sahada kalması için adam mı alınır? Futbolcuların yüz ifadesi her şeyi anlatıyor. Göztepe öyle abartıldığı kadar iyi takım da değil. Belki küme düşmemeye oynarlar."

"OKAN BURUK HAŞLANIRDI"

"Eğer 2-0'dan maçı Mourinho değil de Okan Buruk verseydi haşlanırdı. Basın toplantısında ne sorular sorulurdu bak gör. Terletirlerdi stattan çıkana kadar. Ama Mourinho olunca cesaret edemiyorlar. Onun yanında basın görevlisi felan da vardır. 'Şunu sorarsın, bunu soramazsın' diye talimat da vermiştir."

"GALATASARAY ARAYI AÇARSA..."

"Fenerbahçe'nin limiti yok. Ne olacak? Ferdi satılacak ve orta saha transferleri gelecek. Sen Ferdi'yi sattığın an Galatasaray arayı açarsa o zaman gelen tepkileri gör. Acun, Mourinho, Ali Koç hepsi topun ağzında olur. Gelenler hemen takıma uyum sağlayacak mı? O bile garanti değil. Karşında oturmuş takım var. Sen halen doğru 11'ini bulamadın." dedi.