FUTBOL

Ahmet Çakar, Galatasaray'ın derbi galibiyetini değerlendirdi

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray'ın Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 3-1 yendiği derbide Sarı-kırmızılılara övgüler yağdırdı.

Abone Ol

Ahmet Çakar, kritik hakem kararlarıyla ilgili de pozisyonları yorumladı.

"HAKEM MÜKEMMEL YÖNETTİ"

"MHK nezninde hakem Atilla Karaoğlan'ın performansını beğendiğim, kutluyorum. Bir derbi ancak bu kadar iyi yönebilirdi. Abdülkerim'in pozisyonu kurallar gereği penaltı dışardan çok net penaltı gibi gözükmeyebilir ama öyle değil. Doğru karar. Davinson'un Dzeko'ya yaptığı harekette kırmızı kartlık bir şey yok sarı doğru."

"KRALI GELSE..."

"Bu saatten sonra kralı gelse Galatasaray'a çelme takamaz. Beşiktaş'ı bile içerde dışarda yenerler. Oyun gücü çok yüksek takımın. Belki Başakşehir ve Trabzonspor çelme takabilir. Galatasaray'ın şampiyonluk şansı bu derbi galibiyetiyle çok yükseldi."

"ACUN ILICALI'YA KATILMIYORUM"

"Maç sonu Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın açıklamalarına katılmıyorum. Galatasaray üstün oynadı ve anasının ak sütü gibi galibiyet aldı. Hatta Galatasaray 1-2 tane daha atabilirdi."

"SÜRÜNÜYORLAR"

"Fenerbahçeli futbolcular sahada sürünüyorlar. Tadic ve Dzeko süründü. Ferdi'yi satan şampiyonluğu satar dedim. Oosterwolde hiç iyi değil. Avrupa'nın en iyi 5 hocasından birisi olan Mourinho, Galatasaray karşısında çaresizce kaldı." şeklinde konuştu.