Ahmet Çakar, son olarak Panathinaikos'u çalıştıran Fatih Terim ve yardımcısı Necati Ateş hakkında da ağır sözler sarf etti.

"DURSUN ÖZBEK YALAN SÖYLÜYOR"

Fırat Aydınus, Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin VAR hakemini açıkladı Fırat Aydınus, Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin VAR hakemini açıkladı

"Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray'ın Rams Park'daki stadına girdiği esnada Özbek'in şoförü saha içerisindeydi. Yöneticileri de oradaydı. Bunu öğrenmeme ihtimali yok. O yüzden Dursun Özbek yalan söylüyor. Ondan sonra da kameralar karşısında artislik yapıyor."

"BABACIKLAR VAR"

"Galatasaray camiasının içerisi sürekli entrikalar ve fesatlıklarla dolu. Orada babalar değil babacıklar var. Önüne geleni yemeye çalışıyorlar."

"HACIOSMANOĞLU'NA KIZGINIM"

"Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu'na imza vermiş bir kişi olarak kızgın ve kırgınım. MHK'nin başına Ferhat Gündoğdu'yu getirmesi büyük bir tercih hatasıdır. Diğer kadro oluşumu da çok korkunç."

"TAHKİM KURULU İÇİN DOĞRU İSİM"

"Yeni Tahkim Kurulu Başkanı sayın Ali Günay bence doğru bir isim. Galatasaray eski Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir'i severim ama eleştirilerine katılmıyorum. Hukukçuluğuna saygım var ancak aktif görevde olan bir yargı mensubunun ve üst düzey bir ağır ceza hakiminin Tahkim Kurulu'nun başına getirilmesini destekliyorum."

"SADECE BAŞARISIZ DEĞİL REZİL OLDULAR"

"Necati Ateş'in son açıklamalarına baktım, felaket. Neymiş? Türk oldukları için sevilmediler ve başarısız oldular. Bence sadece başarısız değil, rezil oldular. Madem sevilmiyordunuz neden Acun Ilıcalı'nın referansıyla Panathinaikos'a gittiniz, sizinle aynı takımda görev alan Ergin Ataman, Basketbolda tüm kupaları kazandı. Bu işleri geçsinler. Fatih Terim, Avrupa'da çalıştırdığı takımlarda lig bitmeden yine kovulmuştur ve başarısız olmuştur. Üstelik takımı devraldıklarında 2.sıradaydı Panathinaikos. Ligi ise 4.sırada bitirdiler. Seçil Erzan olaylarından kaçmak isteyip gündemi değiştirmek istediler, onu da yapamadılar." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı