Ahmet Çakar, Başkan Dursun Özbek'in son zamanlarda yanlış kararlara imza attığını belirtti.

"O NE TİLKİDİR..."

"Dursun Özbek'ten her şey beklerim. O ne tilkidir var ya. Erden Timur'la yola devam etmemesine hiç şaşırmadım. Çünkü kendisinden böyle şeyler beklerim. Zamanında Abdürrahim Albayrak ve Ali Dürüst'le yolları ayırdı. Sezona başladığı hocası Hamza Hamzaoğlu'nu gönderdi. İyi giden şeylerin üstüne hep çomak soktu. Bunları Fenerbahçeli birini getirsen yapmaz. Bile bile lades oluyor. Yine yanlış yapmıştır."

"DERİN GALATASARAY YAPTI"

"Galatasaray'da Erden Timur'un ön plana çıkmasından rahatsızlık duyanlar oldu. Bu sadece Dursun Özbek ve yöneticilerinden kaynaklanmıyor. Bakın çok ilginç bir şey söyleyeceğim. Derin Galatasaray da yaptı, Erden Timur'u ilmek ilmek yıprattılar. Dayanamadı ceketini aldı gitti adam."

Zaha'nın Lyon'la imzaladığı sözleşmenin detayları belli oldu Zaha'nın Lyon'la imzaladığı sözleşmenin detayları belli oldu

"GALATASARAYLIYDIM"

"Babam Beşiktaşlıdır ama ben küçük yaşlarda Galatasaraylıydım. Bunu hiçbir zaman inkar etmedim. Alpay'ın 1997'deki penaltısı çok tartışılıyor bugün olsa yine penaltı verirdim çünkü o pozisyonda başka açım yoktu. Temas da yaptı. Buna karşılık o esnada Hagi'nin penaltıyı kaçırması için dua ettim. Olmadı."

"FATİH TERİM BENİM SAYEMDE..."

"Belki de Türk futbolunun imparatoru Fatih Terim benim sayemde, verdiğim penaltıyla ilk şampiyonluğunu alıp tüm kapılar ona açıldı. Yoksa 1-2 defa gönderilmesi gündeme gelmişti o sezon. Daha çaylaktı o zaman." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı