FUTBOL

Ahmet Çakar: "Ali Koç'un yaptığı daha büyük terbiyesizlik"

Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray Divan Kurulu üyesi Zafer Şener'in sözlerine eleşitiriler sarf etti.

Abone Ol

Ahmet Çakar'ın Zafer Şener ve Ali Koç'la ilgili demeçleri şöyle...

"TERBİYESİZCE SÖZLER"

"Zafer Şener'in gençliğinde veya çocukluğunda belli ki travma var. Resmi bir kürsüye şapkayla ve kapalı bir alana gözlükle çıkması bunu gösteriyor. Fenerbahçe'yle ilgili yaptığı açıklamalar terbiyesizce sözler. Ağır hakaret içeriyor."

"ALİ KOÇ'UN SÖZLERİ DAHA BÜYÜK AYIP"

"Geçen sene Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı Rams Park'da 1-0 yenip sonrasında Ali Koç'un yaptığı açıklamalar daha büyük terbiyesizlik ve daha büyük ayıp. Çünkü sen Fenerbahçe Başkanısın. Zafer Şener sadece bir Galatasaray taraftarı. Yalnızca üye olan insanlara hitap ediyor."

ALİ KOÇ'UN SÖZLERİNE KARŞILIK VERDİ

Ali Koç, Rams Park'daki maçtan sonra "Bugün biz gerçek şampiyonun kim olduğunu; şerefsizlere, haysiyetsizlere, hırsızlara, alçaklara gösterdik." ifadelerini kullandı.

Zafer Şener, Cumartesi günü yapılan Genel Kurul toplantısında, "Kanarya'dan post, Fener'den dost olmaz. Oraya gidip, o Anadolu takımının tribününe giden seyircimize kucak dolusu sevgiler. 3-1 yenerek; haysiyetsiz, şerefsiz ve hırsızlara Türkiye'nin en büyüğünün kim olduğunu gösterdiler. Tebrik ederim." sözleriyle Koç'a karşılık verdi.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }