Aybaba, Galatasaray hocasına ve yönetimine övgüler sarf etti.

"ÜNLÜ MENAJERLİK ŞİRKETİYLE ANLAŞMIŞ"

"Galatasaray yönetimi, uluslararası ünlü bir menajerlik şirketiyle anlaşmış ve o yüzden Osimhen'i almışlar. Bu da bir yönetim başarısıdır işte. Mesela Fenerbahçe alabilirdi. Durumu yok muydu? Vardı ama Galatasaray araştırdı ve onlar aldı."

"BİLET, LOCA, SPONSORLUK GELİRLERİ ARTACAK"

"Galatasaray şampiyon olduğu taktirde 40-50 milyon Euro'luk Şampiyonlar Ligi gelirini cebine koyacak ve futbolcuları daha iştahlı olacak. Yıldız isimler Galatasaray'ı öncelik haline getirecek. Bilet, kombine, loca, sponsorluk gelirleri daha fazla olacak. O yüzden bu sezonki şampiyonluğun önemi çok büyük. Galatasaray Young Boys'a elendiği için en az 35 milyon Euro'dan oldu."

Selim Soydan: "Ali Koç istese Osimhen ve Icardi'yi alırdı.." Selim Soydan: "Ali Koç istese Osimhen ve Icardi'yi alırdı.."

"OKAN BURUK HERKES KARŞISINDA FAVORİ"

"Fenerbahçe'ye isterse 50 tane de Jose Mourinho gelsin yine Galatasaray şampiyonluk yarışında favori olacak. Çünkü oturmuş takımı, oyuncuları, hocası, yönetimi var. Galatasaray kötü de oynasa kazanıyor. Tamam hakem felan diyoruz ama işleyen bir düzen var futbol anlamında. Okan Buruk diyoruz ligin kodlarını çözmüş bir hoca. Mourinho, Klopp, Guardiola gibilerin hepsi karşısında da favori olur." şeklinde konuştu.