FUTBOL

Acun Ilıcalı, Galatasaray'ı hedef aldı: "Doğru bulmuyorum"

Fenerbahçe Kulübünün Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Göztepe - Fenerbahçe maçında yaşanılan olaylara dair konuştu.

Abone Ol

Acun Ilıcalı, Beyaz TV'nin Beyaz Futbol programına konuk oldu ve demeçler verdi.

"TARAFTARIMIZ MAĞDUR OLDU"

"İsterseniz görüntülere bakın. Başkanımız zaten tribünle muhatap olmuyor. Üzerine yabancı madde yağıyor. Yine dönüp ne yapıyorsunuz? demiyor. Tahrik var mı? Yok. Konu şu. Taraftarımızın güvenliği sağlanmadı. Taraftarımız mağdur oldu. Konu bu kadar basit. Bu konuyu başka yere çeken varsa ben buradayım."

"İNSAN KİME KİNLENİR?"

"Niye devamlı biz hedefiz? Niye herkes Fenerbahçe'den nefret ediyor düşündünüz mü hiç? Niye herkes bizden korkuyor? Niye biz şampiyon değilken hala hedefiz? Büyüklüğümüz yüzünden. İnsan kime kinlenir? Hep kendinden güçlüsüne kinlenir."

RAMS PARK'DA YAŞANANLAR

"Herhangi bir olayda, ilk hamleyi Fenerbahçe'nin yaptığını söyleyebilir misiniz? Trabzon'da bir şey yaptık mı? Galatasaray stadında istemediğim şiddet olayları oldu. Bizim stadımızda insanlar sevindi. Biz de orada sevinmek istedik. Taraftar da yoktu. Bu sefer suçumuz ne?"

GALATASARAY'I HEDEF ALDI

"Galatasaray'ın açıklama yapmasını doğru bulmuyorum. Daha önce de başımıza gelen bir olayda aynı şekilde açıklama yaptılar. Fenerbahçe'nin yaşadığı olaylarda nedense açıklama yapıyorlar."

"ÖMÜR BOYU MEN VERECEKSİN"

"Holiganizmle ilgili acil şekilde kanun çıkmalı. Bu tip insanlara ömür boyu men vereceksin."

GÖZTEPE'YE SESLENDİ

"Göztepe yönetimine sesleniyorum, siz demeçlerinizde bizi hedef göstermeye kalkarsanız, bu tip insanların arkasında durmaya kalkar ve emniyeti de yanınıza çekmeye çalışırsanız, bu tip şeyler yarın öbür gün başınıza bela olur." sözlerini kullandı.