Selim Soydan: "Galatasaraylı yöneticilerin birbirinden haberi yok" Selim Soydan: "Galatasaraylı yöneticilerin birbirinden haberi yok"

Abdülkerim Durmaz, İzlanda karşısında 3 gol atan Kerem Aktürkoğlu'na da övgüler sarf etti.

"BEN OLSAM ÇOKTAN GİTMİŞTİM"

"Kerem Aktürkoğlu dirençli ve mentalitesi çok yüksek bir oyuncu. Marcao'nun önünde 80 milyon kişinin izlediği maçta dayak yedi. Buna rağmen ayağa kalktı ve performansını devam ettirdi. Daha Florya'da basına sızmayan neler var neler. Tribünleri saymıyorum bile. Ben olsam çoktan gitmiştim Galatasaray'dan. Ben son dönemlerde Galatasaray'a bu kadar aidiyet gösteren bir futbolcu görmedim."

"YÖNETİM YANLISI"

"Okan Buruk, mahalle yansın bana bir şey olmasın zihniyetinde. Yönetim yanlısı gibi duruyor. Ben iki sene üst üste şampiyon olacağım var ya istemediğim yerde kuş uçurtmam. Eğer dirayetli davransaydı ne yanından Erden Timur giderdi ne de Kerem Aktürkoğlu ayrılırdı. Bu bir bilgi değil, görüneni söylüyorum."

"KORKUNÇ LOBİSİ VAR"

"Hakan Çalhanoğlu'nun Milli Takım'da korkunç lobisi var. Çok açık söylüyorum. Son yıllarda kurtardığı maç sayısı görmedim. Oyundan çıkıyor, Türkiye daha iyi oynuyor. Oyuna giriyor takımın hızını, temposunu, oyununu yavaşlatıyor. Halen bu kadar şans bulmasına anlam veremiyorum. Bu işte menajer veya başka işler var." dedi.

Editör: Berksan Sabancı