Durmaz, Fernnado Muslera'ya da gördüğü kırmızı karttan dolayı eleştiriler yaptı.

"SIKINTILAR GÜN YÜZÜNE ÇIKTI"

"Galatasaray'da yaşanılan şeyler klasik şeyler. Eğer Galatasaray, Young Boys'u geçseydi ne Okan Buruk ne yönetim ne Kerem Aktürkoğlu hiçbiri konuşulamyacaktı. Başarısız sonuç geldi ve halının altına süpürdükleri sıkıntılar gün yüzüne çıktı. Young Boys'un Galatasaray'ın savunmasını yıkan adam, bizim Karagümrük'de yedek oturuyordu, forvetleri 4 sene önce Elazığspor'da oynuyordu. Kalecisi as değil yedek kaleciydi. 1 tane futbol adamı veya yorumcu Young Boys'un Galatasaray'ı eleyeceğini tahmin etmezdi."

"80 YAŞINA DA GELSE..."

"Fatih Terim 80 yaşına da gelse her zaman Galatasaray antrenörlerinin kafasında sallanmaya devam edecek. Bu çok normal. Çünkü Galatasaray, en büyük başarılarını Terim zamanında gördü. Tabii ki insan kötü sonuçlar geldi mi onu isteyecektir."

"OKAN BURUK'UN İŞİ ZOR"

"Açık konuşacağım gerçekten Okan Buruk'un işi zor. Çünkü Galatasaray'ın Young Boys'a elenmesi skandal bir sonuç. Senin karşında Lille gibi bir takım yoktu. Rakip her açıdan Galatasaray'ın altındaydı. Sosyal medyada kaos hakim. Evdeki hesap çarşıya uymadı."

"SERT OYUNCU ALACAKSIN"

"Gabriel Sara'ya bakıyorum Galatasaray bir Kerem Demirbay daha almış. Orta sahaya hiç hakim olamadı. Evet teknik bir oyuncu ama Kerem'den çok iyi değil. Güzel ayağı var, sağa sola toplar atıyor ama ısıran adam lazımdı. Gedson, Fred gibi. Torreira da kayboldu. 5-6 kere orta sahaya geçip ataklara girdiler. Sert bir oyuncu alacaksın Torreira'nın yanına. İstersen 10 numaraya Sara'yı at, Mertens'i at. Hiç önemli değil."

"HALEN KREDİSİ VAR"

"Muslera'nın yaptığı hareketi bir Allah'ın kulu tasvip etmemiştir. Bu kaleci 12-13 yıl Galatasaray'ın kalesini korumuş, büyük başarılar elde etmişti. Kendisinin halen kredisi var. Ama adama neden tekme atıyorsun? Sana bir şey yapmadı ki. Daha maçın bitmesine 15 dakika vardı. Galatasaray, Kopenhag karşısında maçı 10 dakikada 2-0'dan 2-2'ye çevirmedi mi? Bu son yaptığı hareketlerle kendisine 5-6 sene önceki gibi bakmıyorum."

ADANA DEMİRSPOR MAÇINA DAİR

Tanju Çolak'tan Erden Timur sözleri: "Çok farklı şeyler söyleceğim" Tanju Çolak'tan Erden Timur sözleri: "Çok farklı şeyler söyleceğim"

"Adana Demirspor'un bir iç saha baskısı olacak. Takımının gücü yeter mi? Eğer böyle devam ederlerse kümede kalmaya şükretsinler. Kalecileri top tutamıyor." dedi.

Editör: Berksan Sabancı