Gökmen Özdenak'dan ilginç derbi yorumu: "Mourinho kaçabilir" Gökmen Özdenak'dan ilginç derbi yorumu: "Mourinho kaçabilir"

Abdülkerim Durmaz'ın maçla ilgili öne çıkan sözleri şöyle...

"1 TANE OYUNCU TANIMIYORUM"

"Şimdi ben iki takımı kıyasladığım zaman ne diyeyim? Young Boys'tan 1 tane oyuncu tanımıyorum. İsviçre Ligi'nden takım sayın desem 3-4 tane kulüp sayamazsınız. Bugün Galatasaray'ın yedek bıraktığı Batshuayi'yi bile tüm Avrupa biliyor. Galatasaray karşısında İtalya veya İngiltere Ligi'nin orta sınıf takımı olsa belki tur dengede diyebilirdik."

"GENÇ İHTİYARLAR OLARAK BİTİRİRLER"

"Young Boys'un Türkçe karşılığı, Genç Oğlanlarmış. Maça böyle başlarlar, Genç İhtiyarlar olarak bitirirler. Galatasaray bu turu eze eze geçecektir."

"TÜRK MİLLİYETÇİSİYİM"

"Ben asla bir yabancı takımın kazanmasını istemem. Türk Milliyetçisiyim. Galatasaray'ın kazanmasını isterim. Ama Galatasaray elenirse de Fenerbahçeli olduğum için Lille maçı kadar üzülmem."

"ORAYA GİTME O ZAMAN"

"Galatasaray eğer Young Boys'u eleyemezse gruplara hiç kalma, oraya gitme o zaman. Çünkü sen 52 bin kişi önünde Young Boys'u eleyemezsen Inter, City, Real Madrid gibi takımlar karşısında hiçbir şey yapamazsın. Boşu boşuna vakit kaybı olur. Avrupa Ligi'nde kendi dengindeki takımlarla oynarsın." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı