Abdülkerim Durmaz, Tük futbolunun önde gelen hocalarından Fatih Terim ve Şenol Güneş'e de bazı atıflarda bulundu.

Evren Turhan: "Okan Buruk yönetimi kurtarıyor..." Evren Turhan: "Okan Buruk yönetimi kurtarıyor..."

"REZİL ETMEDİLER Mİ?"

"Bizim Milli Takımımızda ne zaman bir şey olsa hemen Şenol Güneş ve Fatih Terim isimleri ortaya atılıyor. Bunlar daha önce rezil etmediler mi? Kumarlar, gazeteci dövmeler, prim skandalları, kolay gruplarda sonuncu olup sıfır çekmeler. 6 kere gelmişler, 7 kere de rezil ettiler. Son Şampiyonlar Ligi Finalisti Borussia Dortmund'un hocası Nuri Şahin var. Niye kimse bu adamdan bahsetmiyor?"

"BARIŞ ALPER FORVETTE YAPAMIYOR"

"4 büyüklerin kaliteli ve üst düzey yabancı forvetleri var. Böyle olunca da yerliler oynamıyor ama Milli Takımda şans bulabilirler. Serdar Dursun, Cenk Tosun, Mustafa Hekimoğlu denensin. Bir şey kaybetmeyiz, Barış Alper forvette yapamıyor. Galatasaray ve Milli Takım futbolunu birbirinden ayırın."

"TEK BAŞINA 5-6 MAÇ SAYARIM"

"Galatasaray'ın gönderdiği adamlar neden gitti anlamıyorum. Kerem Aktürkoğlu her sezon 20-25 gole katkı yapıyordu. 13.bitirdikleri sezonda bile çok ciddi katkı yaptı o olmasa belki daha alt sıralarda ligi bitirecekti Galatasaray. Zaha diyorsunuz tek başın aldığı 5-6 maç sayırım."

"ŞÜPHELERİM VAR"

"Galatasaray'ın kadrosu, geçen seneki kadrodan daha geriye gitti. Alternatifler yok. Jelert sakatlandı kim oynayacak? Sara diye adam aldılar, Kerem Demirbay'ın aynısı. Orada senin Torreira gibi sert adama ihtiyacın vardı. Gerçekten bazı şüphelerim var. Osimhen geldi, büyük golcü iyi oldu. Ancak tek başına bir yere kadar katkı yapabilir. Ben ayrıca Kadıköy'de Osimhen'in tek forvet olarak derbide şans bulacağını düşünüyorum. Icardi'nin sakatlığı var. Batshuayi ve Osimhen yan yana olmaz. Daha yeni geldi, biraz ısınması lazım takımla." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı