FUTBOL

Abdülkerim Durmaz'dan Galatasaray sözleri: "Sayamıyorum..."

Beyaz TV yorumcusu Abdülkerim Durmaz, Galatasaray'ın mevcut kadrosuna ilişkin bazı eleştirilerde bulundu.

Abone Ol

Abdülkerim Durmaz, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un saha kenarındaki tavırlarıyla ilgili de konuştu.

"İLK 11'İ SAYAMIYORUM"

"Galatasaray'ın Fenerbahçe ve Beşiktaş'a göre daha oturmuş bir kadrosu var. Ama ben Galatasaray'ın 11'ini sayamıyorum. Bu takım nasıl oluyor da halen oturmamış oluyor aklım almıyor. Dönüp Fenerbahçe'ye bakıyorum Mourinho hep oyuncuların yerlerini değiştiriyor. Orada da bir kargaşa var. Beşiktaş'ta ise artık taşlar yerinde oturuyor. Takım gelişim kaydetmiş. Burada antrenörlük başarısı var."

"OYUNCU KALİTESİ ŞAMPİYON YAPMAZ"

"Galatasaray'ın oyuncu ve kadro kalitesi diğer takımlara göre üstün olabilir ama oyuncu kalitesi seni şampiyon yapmaz. Çok iyi takım olman gerekiyor sezon sonunda ipi göğüslemen için. Şu anda hazır olmadıklarını görüyoruz. Ama bu ivme yakalanıp tam tersine evrilebilir. Florya'da ve yönetimde bir şeyler dönüyor ama ne döndüğünü bilmiyoruz. Yakın zamanda kokusu ortaya çıkar."

"OKAN BURUK YAPMIYOR MU?"

"Mourinho'nun Adana Demirspor maçında gördüğü kart ve tavırları çok konuşulmuş. Kardeşim bu adam böyle olduğu için zaten Mourinho. Sadece kazandığı başarılar mı onu Dünya'nın en iyilerinden birisi ve karizmatik büyük hoca yaptı. Saha dışı hareketleri hep gündem olur zaten. Zamanında Fatih Terim yapmadı mı, Okan Buruk yapmıyor mu? Okan'ı saha kenarında ne zaman görsem sürekli 4.hakemin yanında geziyor. Beşiktaş maçında aynı Atilla Karaoğlan Okan Buruk'a kart vermedi. Gitti Mourinho'ya kart verdi."

"TRANSFERLER TUTARSA..."

"Galatasaray 3 takviye yaptı. Batshuayi'yi tanıyoruz, Jelert'i geçen seneki Kopenhag - Galatasaray maçlarından biliyoruz. Gabriel Sara ise kapalı kutu. Daha transfer yapacaklar mı? Bilmiyorum. Ama şu anki transferler tutarsa Galatasaray hakikaten başka bir seviyeye evrilir. Çünkü bu adamların tutması demek direkt takımdan 3 kişiyi yedeğe çekebileceksin anlamı taşır ve rotasyonun çok güçlenir. O zaman Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Ligi'nde takır takır yoluna devam edersin. Sakatlık ve kart cezalısı derdin de kalmaz." ifadelerini kullandı.