Abdülkerim Durmaz, Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın demeçlerini de eleştirdi.

"BIRAKIN BU İŞLERİ"

"İstatistiklere bakarsak Fenerbahçe, Galatasaray'ı ezmiş. Daha fazla korner atmış, daha fazla gol pozisyonuna girmiş, daha fazla ceza sahası içerisinde topla buluşmuş felan. Bırakın bu işleri. Şimdiki yeni nesil yorumcular kafayı bu rakamlarla ve istatistiklerle bozmuş. Acun da bu hastalığa kapılmış. Herhalde yanındakiler ona böyle söylüyor."

Sinan Engin: "Okan Buruk, Jose Mourinho'ya ders verdi" Sinan Engin: "Okan Buruk, Jose Mourinho'ya ders verdi"

"SEN YETERSİZSİN"

"Demek ki çok fazla ceza saha sahası içerisine girip gol atamıyorsan sen yetersizsin. Rakip senden daha az ceza sahasına girip gol atıyorsa defans yapamıyorsun. Oyuncular rakibin kadar kaliteli değil. Ali Koç ne dedi? 'Öyle bir kadro kuracağım ki şampiyonluk sözü vermeme gerek kalmayacak' al işte Osimhen geldi kadro değeri olarak Galatasaray senden daha değerli. Bu maçta da Mourinho'ya bir şey demeyeceğim ama artık kötü sonuçlar devam ederse o zaman ağzımı açmaya başlayacağım, ona göre konuşacağım."

"DAHA 8 AY VAR AMA..."

"Fenerbahçeli taraftarlara sorsan büyük ihtimalle şampiyonluk yarışından koptular. Beşiktaşlılar öyle demez. Daha 8 ay var ama gidişat şu anda onu gösteriyor. Galatasaray 6'da 6 yaparak sezona başladı. Bu çok değerli onlar adına." sözlerine yer verdi.

Editör: Berksan Sabancı