FUTBOL

Abdülkerim Durmaz: "Tek suçlu Okan Buruk mu?"

Vole yorumcusu Abdülkerim Durmaz, Galatasaray'ın deplasmanda RFS Rigas takımıyla 2-2 berabere kaldığı maçı değerlendirdi.

Abone Ol

Abdülkerim Durmaz, Okan Buruk'tan ziyade Galatasaraylı futbolcuları hedef alan sözler sarf etti.

"36 TAKIM ARASINDA EN DÜŞÜK BÜTÇELİ TAKIM"

"Fenerbahçe Twente'ye, Beşiktaş Frankfurt'a, Başakşehir Rapid Wien'e puan kaybedince veya yenilince Galatasaray kadar tepki vermiyoruz değil mi? Çünkü Galatasaray'ın karşısındaki takım 36 takım arasında en düşük bütçeli takım. Van Bronckhorts'un açıklamalarına baktınız mı? Adam takımının futbolundan gayet memnun."

"DANGALAKLIKLARI OLMAMIŞ MI?"

"Ben Galatasaray'ın aldığı skoru da yadırgamıyorum. Hani öyle bir maç olur ki 50-60 isabetli orta yaparsın, 10-20 gol kaçar olmadı, şans gülmedi, top girmedi dersin anlarım ama öyle bir şey de yok. Şimdi burada tek suçlu Okan Buruk mu? Futbolcuların hiç dangalaklıkları, hataları olmamış mı? Sadece Okan Buruk üzerinden takımı okumak ne kadar doğru? Tamam hataları var şu bu ama gerçekten teknik-taktiklik bir şey değil bu. Başka sıkıntılar var."

"GALATASARAY U19 TAKIMI VERMEZDİ MAÇI"

"Normal bir takım 2-0'dan sonra hocasına şunu demeli 'Hocam sen otele git duşunu al dinlen, biz 4-5 yapıp geleceğiz' daha da ileriye gidiyorum Galatasaray U19 takımı bile ikinci yarıya çıksa bu maçı vermezdi. Teknik-taktik neyini anlatacaksın k? Oyuncu lakayıtlığı, umursamazlığı ne dersen de hepsini bu karşılaşmada gördük. Beklerin gidip gelmemesi, 'Nasıl olsa yeneriz, atarız, bunlar beceriksiz gol atamaz' düşüncesi işi bu noktaya getirdi. Sonra futbolcular elinde içecek, kulağında kulaklık maçlara gidip gelsinler. Sosyal medyada Okan Buruk'u istifaya çağırsınlar. Galatasaraylı futbolcular çok güzel hayat yaşıyor vallahi." dedi.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }